Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Light Blue (28.309.610)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Light Blue (28.309.610)

Discover the essence of style with the Polo Hummingbird Floral Light Blue by A Fish Named Fred. Embrace elegance, comfort, and individuality in this unique polo. Experience freedom, adventure, and impeccable style with its organic cotton blend. Make a sta

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo Hummingbird Floral Light Blue

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort samensmelten tot een symfonie van elegantie. De Polo Hummingbird Floral Light Blue, aangeboden door A Fish Named Fred, is niet zomaar een kledingstuk. Het is een belichaming van avontuur, een ode aan de vrijheid en een viering van individualiteit. Deze polo is ontworpen voor de man die durft te dromen, te ontdekken en zichzelf te zijn in elke situatie.

Voel de Vrijheid, Beleef het Avontuur

De Polo Hummingbird Floral Light Blue is meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring. Gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastan, biedt het een ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid. Of je nu door de stad wandelt of geniet van een zonsondergang op het strand, deze polo past zich aan elke situatie aan. Het unieke ontwerp, met een subtiele mix van blauwtinten en een speels hummingbird floral patroon, straalt een zorgeloze elegantie uit die de drager onderscheidt van de massa.

Een Stijl die Spreekt

In de Polo Hummingbird Floral Light Blue van A Fish Named Fred vind je een partner die jouw persoonlijke verhaal vertelt zonder woorden. Het is een stijlstatement dat fluistert: "Ik ken mijn waarde en ik ben niet bang om die te tonen." Deze polo is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een onberispelijke stijl. Met een breed scala aan maten, van S tot 5XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm.

De Kracht van Duurzaamheid

In een wereld die steeds meer bewust wordt van de impact van mode op onze planeet, staat de Polo Hummingbird Floral Light Blue symbool voor verantwoordelijkheid en zorg. Door te kiezen voor organisch katoen en elastan, draagt A Fish Named Fred bij aan een duurzamere toekomst. Dit kledingstuk is niet alleen een investering in je garderobe, maar ook in de wereld om ons heen.

Ontdek Jouw Nieuwe Ik

De Polo Hummingbird Floral Light Blue nodigt je uit om te ontdekken, te experimenteren en jezelf opnieuw uit te vinden. Het is een kans om je garderobe te verrijken met een stuk dat tijdloze elegantie uitstraalt en tegelijkertijd een moderne twist biedt. Deze polo is de perfecte keuze voor elke gelegenheid, van casual bijeenkomsten tot formele evenementen.

Laat je niet langer beperken door conventionele mode. Stap in de wereld van A Fish Named Fred en omarm de Polo Hummingbird Floral Light Blue als jouw nieuwe favoriet. Ontdek de nieuwe collectie nu op nieuwnieuw.com en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en voeg een vleugje avontuur toe aan je garderobe.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo hummingbird floral Light Blue (28.309.610)

Polo hummingbird floral Light Blue (28.309.610)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen