Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Olive Green (28.309.302)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Olive Green (28.309.302)

Elevate your style with the Polo Hummingbird Floral Olive Green from A Fish Named Fred. Stand out in a world of monotony. Shop now at Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met Polo Hummingbird Floral Olive Green

Stap in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een expressie van identiteit en persoonlijkheid. Bij A Fish Named Fred, begrijpen we de kracht van een uniek kledingstuk om het alledaagse te transformeren in iets buitengewoons. De Polo Hummingbird Floral Olive Green is meer dan zomaar een item uit onze collectie; het is een uitnodiging om jezelf te onderscheiden in een wereld vol eentonigheid.

Een Verhaal Geweven in Elke Draad

Deze polo, vervaardigd uit 95% organisch katoen en 5% elastan, belichaamt de perfecte harmonie tussen comfort en stijl. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen niet alleen voor een zacht gevoel op de huid, maar ook voor een duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat. De levendige kleur groen, gecombineerd met het subtiele hummingbird en bloemenmotief, nodigt uit tot een levensstijl waarin avontuur en verfijning hand in hand gaan.

De Kunst van het Onderscheiden

In een wereld waarin iedereen streeft naar individualiteit, biedt de Polo Hummingbird Floral Olive Green van A Fish Named Fred een frisse adem van originaliteit. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Of je nu een casual dagje uit plant of een meer formele gelegenheid bijwoont, deze polo garandeert dat alle ogen op jou gericht zullen zijn.

De Belichaming van Comfort en Stijl

Met een breed scala aan maten beschikbaar - van S tot 5XL - is deze polo ontworpen om elke man te flatteren, ongeacht zijn lichaamstype. De snit en het ontwerp zorgen ervoor dat je je niet alleen comfortabel voelt, maar ook zelfverzekerd. Het is een veelzijdig stuk dat zich moeiteloos aanpast aan verschillende gelegenheden en seizoenen, waardoor het een onmisbare aanvulling is op de garderobe van elke man.

Maak de Sprong naar Uitzonderlijke Mode

De Polo Hummingbird Floral Olive Green is meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring. Het nodigt je uit om deel te nemen aan een exclusieve club van mannen die weten wat het betekent om zich te onderscheiden met stijl en elegantie. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Daarom nodigen we je uit om deze unieke polo te ontdekken en jezelf te laten zien aan de wereld.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met deze unieke polo. Ontdek nu de volledige collectie van A Fish Named Fred bij Nieuwnieuw.com Herenmode en maak je klaar om indruk te maken met je ongeëvenaarde stijl en elegantie. Jouw avontuur in de wereld van premium herenmode begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo hummingbird floral Olive Green (28.309.302)

Polo hummingbird floral Olive Green (28.309.302)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen