Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Off-White (28.309.101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Off-White (28.309.101)

Transform your wardrobe with the unique and vibrant Polo Hummingbird Floral Off-White from A Fish Named Fred. Elevate your style with this comfortable and stylish polo that tells a story. Shop now at Nieuwnieuw.com and make a statement with quality and or

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo Hummingbird Floral Off-White

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van je persoonlijkheid en individualiteit. In de wereld van herenmode staat A Fish Named Fred synoniem voor het brengen van unieke, levendige en onderscheidende ontwerpen die de drager niet alleen kleden, maar ook een verhaal vertellen. De Polo Hummingbird Floral Off-White is een perfect voorbeeld van hoe kleding kan transformeren en spreken tot de verbeelding, terwijl het comfort en stijl biedt.

Een Nieuwe Dimensie van Casual Chic

In de wereld van T-shirts & polo's, neemt de Polo Hummingbird Floral Off-White een speciale plaats in. Deze polo, vervaardigd uit 95% organisch katoen en 5% elastan, belichaamt een perfecte mix van comfort en duurzaamheid. Het subtiele, maar opvallende bloemen- en kolibrieontwerp brengt een vleugje natuur en kleur in je dagelijkse garderobe, waardoor je een statement maakt zonder te overdrijven.

Van Dagelijks Tot Bijzonder

De veelzijdigheid van de Polo Hummingbird Floral Off-White is ongeëvenaard. Of je nu een casual dag op kantoor hebt, een middag op het terras doorbrengt of een speciale gelegenheid bijwoont, deze polo past zich moeiteloos aan elke setting aan. De witte kleur, verrijkt met het delicate bloemen- en kolibriedessin, maakt het gemakkelijk te combineren met elke broek of shorts, waardoor je een moeiteloos chique uitstraling krijgt.

Een Statement van Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A Fish Named Fred gaat het niet alleen om het uiterlijk; het gaat ook om het maken van bewuste keuzes. De keuze voor organisch katoen onderstreept de toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, zonder in te boeten aan kwaliteit of comfort. De Polo Hummingbird Floral Off-White is een testament aan de belofte om mode te bieden die goed voelt, zowel letterlijk als figuurlijk.

Maak Deel uit van Een Unieke Stijlgemeenschap

Door te kiezen voor de Polo Hummingbird Floral Off-White, kies je niet alleen voor een uniek kledingstuk, maar word je ook deel van een exclusieve gemeenschap die waarde hecht aan originaliteit en kwaliteit. A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke ontwerpen en de Polo Hummingbird Floral Off-White is geen uitzondering. Het is een statement van wie je bent en hoe je jezelf aan de wereld presenteert.

Ontdek Jouw Stijl Vandaag Nog

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de Polo Hummingbird Floral Off-White. Bezoek A Fish Named Fred op Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van herenmode die verder gaat dan het gewone. Laat je inspireren, maak een statement en voel het verschil dat kwaliteit en stijl kunnen maken in je dagelijks leven. De Polo Hummingbird Floral Off-White is meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring, een gevoel, een manier om jezelf uit te drukken. Ontdek het vandaag nog en laat je stijl spreken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo hummingbird floral Off-White (28.309.101)

Polo hummingbird floral Off-White (28.309.101)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen