Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo fern Sand (28.304.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo fern Sand (28.304.205)

Discover timeless class with the Polo Fern Sand from A Fish Named Fred. Unmatched quality and impeccable style for the modern man. Upgrade your wardrobe now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Fern Sand

Stel je voor: een kledingstuk dat niet alleen de essentie van comfort en stijl belichaamt, maar ook een verhaal vertelt. Dit is wat de Polo Fern Sand van A Fish Named Fred voor jou in petto heeft. Als onderdeel van de nieuwste collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode, staat deze polo garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit en een onberispelijke uitstraling voor de moderne man.

Een Symbool van Verfijning

De Polo Fern Sand is meer dan zomaar een kledingstuk. Het is een uitdrukking van persoonlijke stijl en verfijning. Gemaakt van een perfecte balans tussen katoen en polyester, biedt deze polo een ongekend comfort en duurzaamheid. De subtiele beige kleur en het stijlvolle ontwerp maken het een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid, van een casual dag uit tot een formele bijeenkomst.

De Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan maten, van S tot 5XL, is de Polo Fern Sand ontworpen om elke man als gegoten te zitten. Deze inclusiviteit zorgt ervoor dat iedereen de kans krijgt om deel uit te maken van de exclusieve wereld van T-shirts & polo's van A Fish Named Fred. Het is een statement van zowel comfort als stijl, waarmee je laat zien dat je waarde hecht aan kwaliteit en een goede pasvorm.

Een Duurzame Keuze

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, maakt de Polo Fern Sand een duidelijk statement. Door de keuze voor hoogwaardige materialen en een verantwoorde productie, draag je met deze polo niet alleen bij aan een stijlvolle garderobe, maar ook aan een betere wereld. Het is een investering in zowel je persoonlijke uitstraling als in de toekomst van onze planeet.

Versterk Je Garderobe met A Fish Named Fred

De samenwerking tussen Nieuwnieuw.com Herenmode en A Fish Named Fred brengt het beste van twee werelden samen: topkwaliteit kleding en een unieke stijl. De Polo Fern Sand is slechts één voorbeeld van hoe deze samenwerking jouw garderobe naar een hoger niveau tilt. Met een focus op innovatie, stijl en duurzaamheid, zorgt A Fish Named Fred ervoor dat je altijd vooroploopt in de modewereld.

Maak Nu Deel Uit van Een Exclusieve Wereld

De Polo Fern Sand is niet zomaar een aanwinst voor je garderobe; het is een toegangsticket tot een wereld van exclusiviteit en stijl. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek hoe de Polo Fern Sand en de rest van de collectie van A Fish Named Fred jouw persoonlijke stijl kunnen verrijken. Wacht niet langer, want exclusiviteit en kwaliteit als deze wachten op niemand.

Laat je inspireren door de nieuwste collecties en maak een statement met elke outfit. De Polo Fern Sand wacht op jou, klaar om je garderobe te transformeren. Voel de kwaliteit, ervaar de stijl en leef het verhaal van A Fish Named Fred. Jouw avontuur in de wereld van herenmode begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo fern Sand (28.304.205)

Polo fern Sand (28.304.205)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen