Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo fern Olive Green (28.304.302)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo fern Olive Green (28.304.302)

Elevate your style with the unique Polo fern Olive Green from A Fish Named Fred. Quality, comfort, and versatility in one shirt. Make a statement today!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Stijl van Polo fern Olive Green

Stel je een kledingstuk voor dat meer is dan alleen een onderdeel van je garderobe. Een kledingstuk dat een verlengstuk wordt van je persoonlijkheid, je unieke stijl benadrukt en je zelfvertrouwen een boost geeft bij elke gelegenheid. Dat is precies wat de Polo fern Olive Green van A Fish Named Fred voor jou kan betekenen. Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement, een belofte van kwaliteit en stijl, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als uitstraling.

De Essentie van Stijl en Comfort

In de wereld van herenmode is het vinden van de perfecte balans tussen stijl en comfort vaak een uitdaging. De Polo fern Olive Green slaagt er echter in deze balans moeiteloos te vinden. Gemaakt van een zorgvuldige mix van 50% katoen en 50% polyester, biedt deze polo het beste van twee werelden: de ademende, zachte kwaliteit van katoen gecombineerd met de duurzaamheid en flexibiliteit van polyester. Het resultaat is een kledingstuk dat niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook bestand is tegen de eisen van een actieve levensstijl.

Een Kleur die Spreekt

De keuze voor olijfgroen is geen toeval. Deze kleur symboliseert groei, harmonie en frisheid. Het is een kleur die zowel in een casual setting als bij formelere gelegenheden zijn mannetje staat. De Polo fern Olive Green is daarmee de perfecte keuze voor de man die zijn persoonlijke stijl wil verrijken met een kledingstuk dat veelzijdigheid uitstraalt.

Exclusiviteit binnen Handbereik

Met maten variërend van S tot 5XL, is de Polo fern Olive Green ontworpen om elke man de perfecte pasvorm te bieden. Dit kledingstuk is een toonbeeld van de inclusieve visie van A Fish Named Fred, een merk dat erom bekend staat grenzen te verleggen in herenmode. Door deel uit te maken van zowel de categorie T-shirts & polo's als de nieuwe collectie, staat deze polo garant voor een frisse en moderne uitstraling.

Waarom Kiezen voor Polo fern Olive Green?

De keuze voor de Polo fern Olive Green is een keuze voor kwaliteit, stijl en comfort. Het is een keuze voor een kledingstuk dat je niet alleen goed laat voelen, maar je ook onderscheidt van de massa. Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden, of een speciale gelegenheid; deze polo past zich moeiteloos aan jouw leven aan.

In een wereld waarin eerste indrukken tellen, biedt de Polo fern Olive Green je de kans om een blijvende indruk te maken. Het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in je comfort. Met A Fish Named Fred kies je voor een merk dat bekend staat om zijn unieke ontwerpen en ongeëvenaarde kwaliteit.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat de Polo fern Olive Green voor jouw garderobe kan betekenen. Bezoek A Fish Named Fred en laat je inspireren door de nieuwste collecties. Maak een keuze die niet alleen je kledingkast verrijkt, maar ook je zelfvertrouwen een boost geeft. De Polo fern Olive Green is meer dan een kledingstuk; het is een ervaring, een gevoel, een deel van wie je bent.

Laat geen moment voorbijgaan zonder dat je het beste in jezelf naar boven haalt. Met de Polo fern Olive Green maak je een keuze voor kwaliteit en stijl. Ervaar het zelf en maak van elke dag een gelegenheid om te stralen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo fern Olive Green (28.304.302)

Polo fern Olive Green (28.304.302)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen