Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo fern Cobalt (28.304.607)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo fern Cobalt (28.304.607)

Elevate your style with the Polo fern Cobalt from A Fish Named Fred. A symbol of sophistication and casual elegance, this polo offers unparalleled comfort and durability. Don't miss out on this unique opportunity to enhance your wardrobe and embrace a lif

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo fern Cobalt

De zoektocht naar de perfecte balans tussen comfort en stijl eindigt hier, bij de Polo fern Cobalt van A Fish Named Fred. Deze polo, een symbool van verfijning en ongedwongen elegantie, is meer dan zomaar een kledingstuk. Het is een verhaal, een avontuur, een uitnodiging om de wereld van herenmode opnieuw te ontdekken en jezelf te onderscheiden van de massa.

De Kunst van Casual Chic

In een wereld waar de eerste indruk allesbepalend kan zijn, biedt de Polo fern Cobalt je de kans om altijd je beste zelf te presenteren. Met zijn diepe, cobaltblauwe kleur en de subtiele, maar onmiskenbare klasse, is deze polo het toonbeeld van de moderne man die zowel casual als gekleed door het leven gaat. Het is de perfecte keuze voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl, zonder in te leveren op comfort.

Een Ode aan Duurzaamheid en Comfort

Gemaakt van een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van 50% katoen en 50% polyester, biedt de Polo fern Cobalt een ongeëvenaard draagcomfort en duurzaamheid. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de polo zacht aanvoelt op de huid, terwijl hij zijn vorm en kleur behoudt, wasbeurt na wasbeurt. Het is een investering in je garderobe die zijn waarde blijft bewijzen.

Veelzijdigheid die Past bij Elke Gelegenheid

Of je nu een informele lunch hebt met vrienden, een belangrijke vergadering bijwoont, of geniet van een ontspannen weekend, de Polo fern Cobalt is je trouwe metgezel. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot 5XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Deze polo transcendeert de grenzen van gelegenheden en seizoenen, waardoor je er het hele jaar door op je best uitziet.

Maak deel uit van het Verhaal van A Fish Named Fred

Kiezen voor een Polo fern Cobalt betekent niet alleen kiezen voor stijl en comfort, maar ook voor een merk met een verhaal. A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke benadering van herenmode, waarbij elk kledingstuk een eigen karakter en verhaal heeft. Door te kiezen voor dit merk, word je onderdeel van een gemeenschap die waarde hecht aan originaliteit en kwaliteit.

Verrijk je Garderobe Vandaag Nog

De Polo fern Cobalt is meer dan een aanvulling op je garderobe; het is een statement, een belofte van kwaliteit en stijl. Wacht niet langer en neem de stap om je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's bij Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je, klaar om je te begeleiden op elk avontuur dat het leven voor je in petto heeft.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Verrijk je garderobe, verfijn je stijl en maak vandaag nog deel uit van de exclusieve wereld van A Fish Named Fred. De Polo fern Cobalt is niet zomaar een kledingstuk; het is een levensstijl. Grijp nu je kans om deze unieke stijl te omarmen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo fern Cobalt (28.304.607)

Polo fern Cobalt (28.304.607)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen