Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

A Fish Named Fred Polo fabric dye Navy (28.312.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo fabric dye Navy (28.312.604)

Upgrade je look met de A Fish Named Fred Polo in navy. Perfecte pasvorm, uniek design en duurzaam comfort voor de moderne man. Jouw stijlvolle keuze voor elke dag!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle A Fish Named Fred Polo fabric dye Navy

Zoek je een veelzijdige polo die stijl en comfort combineert? Dan is de A Fish Named Fred Polo fabric dye Navy precies wat je nodig hebt. Deze polo is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en een unieke stijl.

Perfecte Pasvorm voor de Moderne Man

De korte mouw polo's van A Fish Named Fred zijn niet alleen trendy, maar bieden ook een comfortabele pasvorm die perfect is voor de actieve man. Of je nu een dag op kantoor hebt of een casual uitje met vrienden, deze polo past bij elke gelegenheid.

Unieke Kleurstelling en Design

De Navy kleur van de A Fish Named Fred Polo is diep en rijk, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling. Het subtiele fabric dye effect geeft een extra dimensie aan het klassieke polo design, waardoor je gegarandeerd opvalt in de menigte.

Gemaakt voor Duurzaamheid

Niet alleen ziet de A Fish Named Fred Polo er goed uit, hij is ook gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat je nieuwe polo wasbeurt na wasbeurt mooi blijft.

Combineer met Stijl

Deze polo is eenvoudig te combineren met verschillende kledingstukken. Draag hem met een nette broek voor een zakelijke look of met een jeans voor een meer ontspannen outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige A Fish Named Fred polo.

Bestel Jouw A Fish Named Fred Polo Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met deze must-have polo? Wacht dan niet langer en bestel de A Fish Named Fred Polo fabric dye Navy vandaag nog. Met zijn perfecte mix van stijl en comfort is het de ideale keuze voor de moderne man.

Ontdek de volledige collectie polo's bij Nieuw Nieuw en vind de perfecte match voor jouw persoonlijke stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo fabric dye Navy (28.312.604)

Polo fabric dye Navy (28.312.604)

€ 59,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen