Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo fabric dye Forest Green (28.312.311)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo fabric dye Forest Green (28.312.311)

Elevate your style with the timeless elegance of the Polo Fabric Dye Forest Green by A Fish Named Fred. Crafted from 95% organic cotton, this polo is a statement of sustainability and sophistication. Shop now at Nieuwnieuw.com and make a lasting impressio

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Fabric Dye Forest Green

Welkom in de wereld waar mode en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Een wereld waar elke keuze, elk kledingstuk, niet alleen een statement is over wie je bent, maar ook over de waarden die je koestert. In deze geest introduceren we met trots de Polo Fabric Dye Forest Green van A Fish Named Fred. Een kledingstuk dat meer is dan slechts een onderdeel van je garderobe; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een symbool van je toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Stel je voor dat je een polo draagt die niet alleen comfortabel zit, maar ook een verhaal vertelt. Een verhaal van zorgvuldig geselecteerd organisch katoen, vermengd met een vleugje elastan voor die perfecte pasvorm die zich aanpast aan jouw lichaam. De Polo Fabric Dye Forest Green is niet zomaar een kledingstuk; het is een ervaring. Een ervaring die wordt versterkt door de rijke, diepe kleur van bosgroen, die zowel je liefde voor de natuur als je gevoel voor stijl weerspiegelt.

Een Statement van Duurzaamheid en Elegantie

In een wereld die steeds bewuster wordt van de impact van mode op het milieu, kies je met de Polo Fabric Dye Forest Green voor een statement. Een statement dat zegt: "Ik kies voor mode die respect heeft voor de planeet." Met 95% organisch katoen ondersteun je niet alleen duurzame landbouwpraktijken, maar geniet je ook van het ongeëvenaarde comfort en de kwaliteit die alleen natuurlijke materialen kunnen bieden. De subtiele toevoeging van elastan zorgt ervoor dat deze polo niet alleen vandaag, maar ook morgen en daarna jouw favoriete kledingstuk blijft.

Perfectie in Elk Detail

Van de zorgvuldig gekozen kleur tot de perfecte pasvorm, elk aspect van de Polo Fabric Dye Forest Green is ontworpen met oog voor detail. Beschikbaar in een breed scala aan maten, van S tot 4XL, biedt deze polo van A Fish Named Fred een optie voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Of je nu een casual outfit samenstelt of iets zoekt voor een meer formele gelegenheid, deze polo past naadloos in elke garderobe.

Maak Vandaag Nog Jouw Statement

De Polo Fabric Dye Forest Green wacht op jou. Dit is jouw kans om niet alleen een kledingstuk toe te voegen aan je garderobe, maar ook om een statement te maken over wie je bent en waar je voor staat. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek hoe deze polo, samen met onze andere zorgvuldig geselecteerde items, jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen. Wacht niet langer, maak vandaag nog jouw statement van duurzaamheid en elegantie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo fabric dye Forest Green (28.312.311)

Polo fabric dye Forest Green (28.312.311)

€ 59,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen