Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Blazer pique Sage Green (28.101.313)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Blazer pique Sage Green (28.101.313)

Verfris je look met de Blazer Pique Sage Green van A Fish Named Fred. Perfecte pasvorm, veelzijdige kleur en topcomfort. Ideaal voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Blazer Pique Sage Green van A Fish Named Fred

Zoek je een manier om je garderobe te verfrissen met een stijlvolle en moderne touch? De Blazer Pique Sage Green (28.101.313) van A Fish Named Fred is een must-have voor elke man die zijn stijl serieus neemt. Deze blazer, perfect voor de modebewuste man, combineert comfort met een onberispelijke stijl.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan maten van 46 tot 60 is er een perfect passende Blazer Pique Sage Green voor elke man. De nauwkeurige confectiematen garanderen dat je een blazer vindt die als gegoten zit en je look naar een hoger niveau tilt.

Een Kleur die Uitstraalt

De kleur groen staat bekend om zijn veelzijdigheid en de Sage Green tint van deze blazer is geen uitzondering. Het is een subtiele kleur die gemakkelijk te combineren is met andere items uit je garderobe, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel formele als casual gelegenheden.

Ontworpen voor de Moderne Man

Deze blazer past perfect binnen de Colberts & gilets categorie van A Fish Named Fred, bekend om hun eigentijdse ontwerpen die zowel trendy als tijdloos zijn. De Blazer Pique Sage Green is een opvallend stuk uit de Nieuwe collectie en belichaamt de unieke stijl van het merk.

Kwaliteit en Comfort

Naast de aantrekkelijke uitstraling is de Blazer Pique Sage Green ontworpen met het oog op comfort. De hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat je je niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel voelt in elke situatie.

Veelzijdigheid op zijn Best

Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat, een avondje uit plant met vrienden of een speciale gelegenheid hebt, deze blazer is veelzijdig genoeg om voor elke gelegenheid te dragen. Combineer het met een nette broek voor een formele look of draag het met een jeans voor een casual uitstraling.

Bestel Jouw Blazer Pique Sage Green Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg deze essentiële blazer toe aan je garderobe. Bezoek de website van A Fish Named Fred en bestel de Blazer Pique Sage Green. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want de nieuwste collectie is altijd in trek. Kies de kleur groen, selecteer je confectiemaat en maak je klaar om indruk te maken met je verfijnde stijl!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blazer pique Sage Green (28.101.313)

Blazer pique Sage Green (28.101.313)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen