Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue (28.101.608)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue (28.101.608)

Upgrade je stijl met de A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue. Een veelzijdige mix van casual en chic, perfect voor elke setting. Comfort ontmoet klasse in jouw nieuwe garderobe-musthave!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Colberts van A Fish Named Fred

Bent u op zoek naar een unieke toevoeging aan uw garderobe die zowel casual als formeel gedragen kan worden? Dan is de A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue (28.101.608) precies wat u nodig heeft. Deze blazer, speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, combineert comfort met een ongeëvenaarde stijl.

Een Tijdloze Klassieker met een Moderne Twist

De A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue is niet zomaar een colbert. Het is een statement van individualiteit en stijl. Met zijn jeansblauwe kleur en piqué textuur biedt deze blazer een moderne twist op de klassieke blazer. Het is de perfecte keuze voor mannen die hun persoonlijkheid willen laten spreken door hun kleding.

Veelzijdigheid en Comfort

Deze blazer van A Fish Named Fred is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Draag hem met een chino voor een zakelijke lunch of combineer hem met een jeans voor een avondje uit. De blazer is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfort bieden gedurende de hele dag.

Details die het Verschil Maken

De A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue zit vol met subtiele details die hem onderscheiden van andere colberts. De aandacht voor detail is te zien aan de verfijnde afwerking en de kenmerkende knopen die de blazer een extra dimensie geven. Het is duidelijk dat er bij het ontwerpen van deze blazer aan alles is gedacht.

Klaar voor Elke Gelegenheid

Of u nu naar kantoor gaat, een formele gebeurtenis heeft of gewoon een drankje doet met vrienden, de A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue is uw ideale metgezel. Met deze blazer bent u altijd klaar voor elke gelegenheid zonder in te leveren op stijl of comfort.

Maak Uw Look Compleet

Combineer de A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue met andere items uit ons assortiment voor een complete look. Bezoek onze colberts categorie voor meer inspiratie en ontdek hoe u uw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kunt tillen.

Wacht niet langer en voeg de A Fish Named Fred Blazer pique Jeans Blue toe aan uw garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en veelzijdigheid die deze blazer te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blazer pique Jeans Blue (28.101.608)

Blazer pique Jeans Blue (28.101.608)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen