Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Blazer linen look Sand (28.102.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Blazer linen look Sand (28.102.205)

Verrijk je stijl met de Blazer linen look Sand van A Fish Named Fred. Perfecte pasvorm, tijdloze kleur en een moderne snit voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Blazer linen look Sand van A Fish Named Fred

Zoek je een manier om jouw garderobe te verrijken met een stijlvolle en veelzijdige blazer? Dan is de Blazer linen look Sand (28.102.205) van A Fish Named Fred de perfecte aanwinst voor elke modebewuste man. Deze blazer, die deel uitmaakt van de nieuwste collectie, biedt een combinatie van comfort en klasse die je bij elke gelegenheid kunt dragen.

Een Modern Klassiek Ontwerp

De Blazer linen look Sand is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Deze blazer, die valt binnen de categorie Colberts & gilets, is ontworpen met een moderne snit en aandacht voor detail. Het is de perfecte keuze voor de man die zowel casual als formeel voor de dag wil komen.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Blazer linen look Sand is beschikbaar in een breed scala aan confectiematen, van 46 tot en met 60. Zo is er voor elke man een perfect passende blazer die niet alleen comfortabel zit, maar ook een flatterend silhouet biedt.

De Kleur die Overal bij Past

Met zijn tijdloze beige kleur is deze blazer een veelzijdige aanvulling op je kledingkast. Het past moeiteloos bij verschillende outfits en kleuren, waardoor het een ideaal kledingstuk is voor allerlei gelegenheden.

Gemaakt voor de Moderne Man

De Blazer linen look Sand weerspiegelt de essentie van het merk A Fish Named Fred. Het staat voor een onconventionele stijl die past bij de man die durft te onderscheiden. Deze blazer is niet alleen een toevoeging aan je garderobe, maar ook aan je persoonlijke uitstraling.

Bestel Jouw Blazer Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze must-have blazer toe aan je collectie. Bestel de Blazer linen look Sand nu en stap met vertrouwen elke kamer binnen. Bezoek de categorie Colberts & gilets om jouw exemplaar te bemachtigen en ontdek wat A Fish Named Fred voor jou in petto heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blazer linen look Sand (28.102.205)

Blazer linen look Sand (28.102.205)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen