Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Blazer linen look Olive Green (28.102.302)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Blazer linen look Olive Green (28.102.302)

Ontdek de Olive Green Blazer van A Fish Named Fred - stijl ontmoet comfort in dit meesterwerk. Maak een statement en omarm je unieke stijl vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Verfijning met de Olive Green Blazer

Laat je meenemen op een reis waar stijl en elegantie elkaar ontmoeten, in de vorm van de Olive Green Blazer, een meesterwerk van A Fish Named Fred. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een wereld waar elke detail telt en elke keuze een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Ontdek hoe deze blazer niet alleen je garderobe, maar ook je uitstraling transformeert.

Voel de Luxe, Beleef de Comfort

De Olive Green Blazer is het resultaat van een zorgvuldige selectie van stoffen en een onberispelijk ontwerp, wat resulteert in een kledingstuk dat luxe uitstraalt en tegelijkertijd een ongekend comfort biedt. Het is een ode aan de man die geen compromissen sluit op het gebied van kwaliteit en stijl. Laat je omhullen door de zachte stoffen en ervaar hoe deze blazer moeiteloos aansluit bij je bewegingen, elke dag weer.

Maak een Statement met Elke Keuze

De subtiele, maar opvallende olijfgroene kleur van de blazer maakt het een uniek stuk dat spreekt van een verfijnde smaak en een oog voor detail. Het is de perfecte keuze voor de man die zijn persoonlijke stijl durft te laten spreken, of het nu op een formele gebeurtenis is of tijdens een informele bijeenkomst. Met de Olive Green Blazer toon je niet alleen je gevoel voor mode, maar ook je waardering voor kwaliteit en individualiteit.

Ontworpen voor de Man van Vandaag

Bij A Fish Named Fred begrijpen we dat de moderne man diversiteit en flexibiliteit in zijn garderobe nodig heeft. Daarom is onze Olive Green Blazer beschikbaar in een breed scala aan maten, van 46 tot 60, om elke man de perfecte pasvorm te bieden. Het is een kledingstuk dat zich niet alleen aanpast aan je lichaam, maar ook aan je levensstijl, waardoor je elke uitdaging met vertrouwen tegemoet kunt treden.

Verleg de Grenzen van Herenmode

De Olive Green Blazer is onderdeel van een uitgebreide collectie van Colberts & gilets, elk ontworpen om de essentie van mannelijke elegantie vast te leggen. Deze collectie, zorgvuldig samengesteld door A Fish Named Fred, daagt je uit om de conventies van traditionele herenmode te doorbreken en je eigen pad te kiezen. Het is tijd om je unieke stijl te ontdekken en te omarmen.

Maak Nu Jouw Stijlstatement

De Olive Green Blazer wacht op de man die bereid is om zijn dromen te volgen en zich te onderscheiden van de massa. Dit is jouw moment om een stuk van de toekomst van herenmode te claimen, een kledingstuk dat je stijl definieert en verheft. Met een beperkte voorraad beschikbaar, nodigen we je uit om niet langer te wachten. Ontdek de collectie, voel de kwaliteit en laat de Olive Green Blazer een deel van jouw verhaal worden. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en stap in een wereld van ongekende stijl en elegantie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blazer linen look Olive Green (28.102.302)

Blazer linen look Olive Green (28.102.302)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen