Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Blazer linen look Coral (28.102.454)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Blazer linen look Coral (28.102.454)

Steel de show met de A Fish Named Fred Blazer in linnenlook koraalrood. Perfecte pasvorm voor elke man, veelzijdig en comfortabel. Een must-have voor de stijlvolle man!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Blazer Linen Look Coral van A Fish Named Fred

Ben je op zoek naar een unieke toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als onderscheidend is? De Blazer linen look Coral (28.102.454) van A Fish Named Fred is een echte blikvanger voor de modebewuste man. Deze blazer combineert een frisse, moderne uitstraling met een comfortabele pasvorm, perfect voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm en Kleur

Deze blazer, beschikbaar in de kleur rood, is een uitstekende keuze voor mannen die durven op te vallen. Met confectiematen variërend van 46 tot 60 is er voor elke man een perfecte pasvorm. De kleur en het design zorgen ervoor dat je opvalt in de menigte, terwijl je toch een verfijnde en stijlvolle uitstraling behoudt.

Veelzijdigheid en Comfort

De Blazer linen look Coral is niet alleen een stijlstatement, maar ook een toonbeeld van comfort. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan zowel formele als informele settings. Draag het met een nette broek voor een zakelijke bijeenkomst, of combineer het met een casual jeans voor een avondje uit.

Ontworpen voor de Moderne Man

Als onderdeel van de nieuwe collectie Colberts & gilets van A Fish Named Fred, weerspiegelt deze blazer de laatste trends in herenmode. Het is een must-have voor de man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt en altijd op zoek is naar dat ene bijzondere stuk om zijn outfit compleet te maken.

Ontdek A Fish Named Fred

Als onderdeel van de categorie Colberts & gilets, staat A Fish Named Fred bekend om zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen. Deze blazer is geen uitzondering en belichaamt de creativiteit en kwaliteit waar het merk om bekend staat.

Bestel Jouw Blazer Linen Look Coral Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de Blazer linen look Coral toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die A Fish Named Fred te bieden heeft. Met zijn opvallende kleur en moderne pasvorm is deze blazer de ideale keuze voor de man die zich wil onderscheiden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blazer linen look Coral (28.102.454)

Blazer linen look Coral (28.102.454)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen