Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ZYON I Giftbox assorti socks 4 pcs Multi (TRCOZZ003 - 1000)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 24,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZYON I Giftbox assorti socks 4 pcs Multi (TRCOZZ003 - 1000)

Ontdek ZYON I Giftbox met 4 paar sokken van Tresanti. Stijlvol design, ultiem comfort en perfect voor elke gelegenheid. Het ideale cadeau voor de moderne man!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Ultieme Comfort en Stijl met de ZYON I Giftbox Assorti Sokken

Ben je op zoek naar de perfecte mix van comfort en stijl voor je voeten? Dan is de ZYON I Giftbox assorti socks 4 pcs Multi (TRCOZZ003 - 1000) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze set is speciaal samengesteld voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Exclusief Design voor de Moderne Man

Deze sokkencollectie is meer dan zomaar een accessoire; het is een statement. Met een oogstrelend design en een kleurenpalet dat bij elke outfit past, zijn deze sokken een must-have in de garderobe van elke man. Elk paar uit deze giftbox is met zorg ontworpen om jouw persoonlijke stijl te onderstrepen.

Ultiem Draagcomfort

De sokken uit de ZYON I Giftbox zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend comfortabel. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale pasvorm en langdurig draagplezier. Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje uit gaat, deze sokken blijven comfortabel zitten zonder te knellen of af te zakken.

Perfect als Geschenk

Op zoek naar een stijlvol en praktisch cadeau voor een vriend, collega of geliefde? De ZYON I Giftbox is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Verpakt in een elegante doos, is het een presentje dat gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Ontdek Meer Sokken en Accessoires

Geïnteresseerd in meer dan alleen sokken? Ontdek ons brede assortiment aan accessoires en vind de perfecte aanvulling op je outfit. Bij Nieuw Nieuw vind je een uitgebreide selectie van topmerken die elke man helpen om voor elke gelegenheid de juiste look te creëren.

Bestel Nu en Stap in de Wereld van Tresanti

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de luxe van de ZYON I Giftbox assorti socks van Tresanti. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort aan je voeten. Met deze sokken maak je elke look compleet en loop je er altijd modieus bij. Kies voor kwaliteit, kies voor Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZYON I Giftbox assorti socks 4 pcs Multi (TRCOZZ003 - 1000)

ZYON I Giftbox assorti socks 4 pcs Multi (TRCOZZ003 - 1000)

€ 24,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen