Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Olive (TRCOZZ001 - 905)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Olive (TRCOZZ001 - 905)

Upgrade je stijl met de ZENO I Giftbox van Tresanti: dé set met een trendy gevlochten riem en zachte bamboe sokken in olijfgroen. Comfort, kwaliteit en klasse voor de moderne man.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ZENO I Giftbox van Tresanti

Bent u op zoek naar een unieke toevoeging aan uw garderobe die zowel stijl als praktische elegantie biedt? Kijk dan niet verder dan de ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Olive (TRCOZZ001 - 905), exclusief ontworpen door Tresanti. Deze set is speciaal samengesteld voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Combinatie van Accessoires

De ZENO I Giftbox is een zorgvuldig geselecteerde combinatie van accessoires die elke outfit compleet maken. In deze giftbox vindt u een prachtig gevlochten riem en een paar comfortabele bamboe sokken in een stijlvolle olijfgroene kleur. Deze kleur voegt een subtiele, maar onderscheidende touch toe aan uw kledingstijl.

Kwaliteit en Comfort

De riem is beschikbaar in diverse lengtes, waaronder 85, 95, 105 en 115 cm, waardoor u gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. De riem is niet alleen een modieus item, maar ook gemaakt voor comfort en duurzaamheid. De bijgeleverde sokken zijn gemaakt van bamboevezels, bekend om hun zachte textuur en ademend vermogen, wat zorgt voor optimaal draagcomfort.

Uw Nieuwe Collectie Favoriet

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, staat de ZENO I Giftbox garant voor de laatste trends en kwaliteit die u van een topmerk mag verwachten. Of u nu op zoek bent naar sokken of een stijlvolle riem, deze set zal zeker aan uw wensen voldoen.

Maak een Statement met Groen

De kleur groen staat centraal in deze giftbox en is een veelzijdige toevoeging aan uw accessoirecollectie. Groen is makkelijk te combineren en voegt een vleugje natuur en frisheid toe aan uw outfit. Of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft of een casual weekenduitje, deze accessoires zorgen ervoor dat u er altijd op uw best uitziet.

Bestel Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze must-have ZENO I Giftbox toe aan uw accessoirecollectie. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Uw garderobe zal u dankbaar zijn!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Olive  (TRCOZZ001 - 905)

ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Olive (TRCOZZ001 - 905)

€ 34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen