Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Navy (TRCOZZ001 - 803)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Navy (TRCOZZ001 - 803)

Upgrade je stijl met de ZENO I Giftbox van Tresanti: dé set met navy gevlochten riem en bamboe sokken. Perfecte pasvorm, duurzaam comfort. Ideaal voor de modieuze man!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ZENO I Giftbox van Tresanti

Ben je op zoek naar de perfecte accessoires om jouw garderobe een upgrade te geven? Dan is de ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Navy (TRCOZZ001 - 803) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Speciaal samengesteld voor de modebewuste man rond de 30 jaar, biedt deze set een combinatie van klasse en comfort.

Exclusieve Navy Kleur

De ZENO I Giftbox bevat een gevlochten riem en bamboe sokken in een stijlvolle navy kleur. De diepe blauwtint is gemakkelijk te combineren met diverse outfits en voegt een subtiele, maar onmiskenbare elegantie toe aan jouw look.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De riem is beschikbaar in verschillende lengtes: 85, 95, 105 en 115, waardoor er voor elke man een ideale pasvorm bij zit. Gemaakt met oog voor detail en kwaliteit, zorgt de riem voor een comfortabele en verstelbare fit die bij elke gelegenheid past.

Duurzaam en Comfortabel

De bijgeleverde sokken zijn vervaardigd uit bamboevezels, bekend om hun duurzaamheid en het vermogen om vocht te absorberen, wat zorgt voor een langdurig fris gevoel. De natuurlijke eigenschappen van bamboe maken deze sokken niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst comfortabel om te dragen.

Ontdek Meer Sokken en Riemen

Als onderdeel van de Tresanti collectie, staat deze giftbox garant voor kwaliteit en stijl. Ontdek meer sokken en riemen binnen ons assortiment en completeer jouw garderobe met de nieuwste trends en accessoires.

Voeg Toe aan Jouw Accessoires Collectie

De ZENO I Giftbox is niet alleen een fantastische aanvulling op je eigen kledingkast, maar ook het ideale geschenk voor elke man die waarde hecht aan stijl en kwaliteit. Voeg deze must-have toe aan je collectie en ervaar het verschil dat Tresanti kan maken in jouw dagelijkse outfit.

Wacht niet langer en verrijk je stijl met de ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Navy van Tresanti. Bestel nu en stap met vertrouwen en comfort de wereld in!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Navy (TRCOZZ001 - 803)

ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Navy (TRCOZZ001 - 803)

€ 34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen