Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti TRISTAN Basic Knitted Shirt White (TRSHZZ003 - 100)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TRISTAN Basic Knitted Shirt White (TRSHZZ003 - 100)

Ontdek de TRISTAN Basic Gebreide Overhemd Wit: de stijlvolle must-have voor de moderne man. Perfecte pasvorm, tijdloze klasse en veelzijdig voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de TRISTAN Basic Gebreide Overhemd Wit

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de TRISTAN Basic Knitted Shirt White (TRSHZZ003 - 100) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Dit is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van klasse en verfijning die perfect past bij de moderne man rond de 30 jaar.

Perfecte Pasvorm en Stijl

Met een keuze uit boordmaten 39 tot en met 44, biedt de TRISTAN Basic Knitted Shirt White een perfecte pasvorm voor elke man. De kleur wit staat symbool voor zuiverheid en veelzijdigheid, waardoor dit overhemd een essentieel onderdeel is voor elke gelegenheid. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual uitje met vrienden, dit overhemd is jouw go-to keuze.

Lange Mouw Overhemden: Een Tijdloze Klassieker

De lange mouw overhemden categorie van Tresanti staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en de TRISTAN Basic is daar geen uitzondering op. Het gebreide ontwerp geeft een subtiele twist aan het klassieke witte overhemd, waardoor het een unieke textuur krijgt die zowel visueel aantrekkelijk is als aangenaam om te dragen.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie, belichaamt dit overhemd de laatste trends en stijlen die Tresanti te bieden heeft. Het is een must-have voor elke man die zijn garderobe wil updaten met kledingstukken die zowel stijlvol als chic zijn.

Stijlvol & Chic: Een Overhemd Voor Elke Gelegenheid

Het TRISTAN Basic Knitted Shirt White is meer dan alleen een overhemd; het is een veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen bij formele gelegenheden of kunt combineren met een casual broek voor een relaxte look. De knitted stof biedt een comfortabele pasvorm die bewegingsvrijheid garandeert, terwijl de strakke witte kleur zorgt voor een scherpe en professionele uitstraling.

Bestel Jouw Tresanti Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de TRISTAN Basic Knitted Shirt White toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Jouw zoektocht naar het ideale overhemd eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TRISTAN Basic Knitted Shirt White (TRSHZZ003 - 100)

TRISTAN Basic Knitted Shirt White (TRSHZZ003 - 100)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen