Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti SCOTT Stretch rollneck Black (TRKWHE031 - 300)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SCOTT Stretch rollneck Black (TRKWHE031 - 300)

Stijl ontmoet comfort met de SCOTT Stretch Rollneck Black van Tresanti. Perfecte pasvorm van S tot 3XL, ideaal voor elke gelegenheid. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle SCOTT Stretch Rollneck Black van Tresanti

Ben jij een modebewuste man rond de 30 jaar oud en op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan je garderobe? Dan is de SCOTT Stretch rollneck Black (TRKWHE031 - 300) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze elegante coltrui combineert comfort met een tijdloze stijl, perfect voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De SCOTT Stretch rollneck Black is verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot 3XL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm bij is. Dankzij de stretchstof sluit deze coltrui mooi aan op het lichaam en biedt hij tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit gaat, deze trui zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet.

Een Must-Have in de Truien & Vesten Collectie

Als onderdeel van de nieuwste collectie van Tresanti, is de SCOTT Stretch rollneck Black een must-have voor elke man die zijn truien & vesten collectie wil upgraden. Deze trui is niet alleen modieus, maar ook van hoge kwaliteit, waardoor hij een lange tijd mee zal gaan.

Ontworpen voor de Moderne Man

Deze trui is speciaal ontworpen voor de moderne man. Met een strak design en de subtiele branding van Tresanti, straalt de SCOTT Stretch rollneck Black klasse en verfijning uit. Het is een veelzijdig item dat je zowel casual als formeel kunt dragen, afhankelijk van de gelegenheid.

Bestel Jouw Tresanti Coltrui Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze essentiële coltrui toe aan je garderobe. Bestel de SCOTT Stretch rollneck Black vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek onze Tresanti pagina en ontdek meer van onze exclusieve truien & vesten collectie. Jouw zoektocht naar de ideale trui eindigt hier bij Nieuw Nieuw, waar stijl en klasse hand in hand gaan.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SCOTT Stretch rollneck Black (TRKWHE031 - 300)

SCOTT Stretch rollneck Black (TRKWHE031 - 300)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen