Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti SAGE Shirt with flower print Ocher yellow (TRSHGE287 - 503)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

109,95 € 32,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAGE Shirt with flower print Ocher yellow (TRSHGE287 - 503)

Stijlvol & comfortabel, het SAGE Shirt in okergeel met bloemenprint is de must-have voor elke modebewuste man. Perfecte pasvorm, topkwaliteit, bestel nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de SAGE Shirt met bloemenprint in Okergeel (TRSHGE287 - 503)

Zoek je een overhemd dat stijl en comfort perfect combineert? Dan is het SAGE Shirt met bloemenprint in Okergeel van Tresanti precies wat je nodig hebt. Dit shirt is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op persoonlijkheid.

Stijlvol & Chic: Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit plant met vrienden, het SAGE Shirt is veelzijdig genoeg voor elke setting. De subtiele bloemenprint geeft een frisse touch aan je outfit, terwijl de oogstrelende okergele kleur zorgt voor een warme en uitnodigende look. Dit shirt uit de nieuwe collectie van Tresanti straalt een en al klasse uit.

Perfecte Pasvorm voor de Moderne Man

Met een keuze uit verschillende boordmaten, van 38 tot en met 45, vind je gegarandeerd de pasvorm die bij jou past. Het SAGE Shirt sluit naadloos aan op je lichaam, waardoor je je vrij kunt bewegen en er tegelijkertijd tiptop uitziet. De lange mouwen geven het overhemd een klassiek karakter, terwijl de moderne snit zorgt voor een hedendaagse twist.

Kwaliteit en Comfort

De overhemden van Tresanti staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en draagcomfort. Het SAGE Shirt is daarop geen uitzondering. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat dit shirt niet alleen stijlvol is, maar ook heerlijk zit en lang meegaat. De kleuren geel en beige zijn met zorg gekozen om te zorgen voor een veelzijdig kledingstuk dat je eenvoudig kunt combineren met de rest van je garderobe.

Maak Jouw Statement

Het SAGE Shirt met bloemenprint is meer dan een overhemd; het is een fashion statement. Laat zien dat je durft te kiezen voor kleur en patroon, zonder de klassieke stijl uit het oog te verliezen. Dit overhemd is de perfecte aanvulling voor de garderobe van de man die stijlvol & chic door het leven gaat.

Bestel Nu

Ben je klaar om je look naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu jouw SAGE Shirt met bloemenprint in Okergeel van Tresanti. Klik door naar onze overhemden categorie en ontdek de volledige collectie. Vind jouw ideale maat en maak je klaar om indruk te maken, waar je ook gaat.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAGE Shirt with flower print Ocher yellow (TRSHGE287 - 503)

SAGE Shirt with flower print Ocher yellow (TRSHGE287 - 503)

109,95 € 32,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen