Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Navy (TRSHZZ001 - 803)

niet op voorraad

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Navy (TRSHZZ001 - 803)

Ontdek het veelzijdige Nilo Basis overhemd van Tresanti: stijlvol navy, comfortabele stretch en perfecte pasvorm voor elke moderne man. Upgrade je garderobe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Nilo Basis Overhemd van Katoen en Elastaan Navy

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Navy van Tresanti precies wat u nodig heeft. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Het Nilo Basis overhemd is een veelzijdige toevoeging aan uw garderobe. Of u nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een speciale gelegenheid heeft, dit overhemd past bij elke setting. De subtiele Navy kleur en de verfijnde afwerking maken het een perfecte match met zowel een formele broek als een casual jeans.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Dit overhemd is niet alleen stijlvol, maar ook ontworpen voor uw comfort. Dankzij de toevoeging van elastaan biedt het Nilo Basis overhemd een lichte stretch, waardoor het zich aanpast aan uw lichaamsvorm zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. Beschikbaar in boordmaten van 39 tot en met 45, vindt u gegarandeerd de perfecte pasvorm voor uw postuur.

Kwaliteit van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti Overhemden, staat het Nilo Basis overhemd synoniem voor kwaliteit. Tresanti staat bekend om hun aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, wat zich vertaalt in duurzame en stijlvolle kledingstukken.

Stijlvol en Chic

Het Nilo Basis overhemd sluit naadloos aan bij de categorie 'Stijlvol & Chic'. Het is een onmisbaar item voor de man die er graag verzorgd uitziet zonder te veel moeite. De Navy kleur is tijdloos en veelzijdig, waardoor u dit overhemd met een breed scala aan kleuren en stijlen kunt combineren.

Bestel Nu Uw Nieuwe Favoriete Overhemd

Wacht niet langer en voeg dit essentiële overhemd toe aan uw collectie. Bezoek de categorie Overhemden op Nieuw Nieuw en ontdek hoe het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Navy uw stijl naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Navy (TRSHZZ001 - 803)

Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Navy (TRSHZZ001 - 803)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen