Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Sky blue (TRSHZZ001 - 801)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Sky blue (TRSHZZ001 - 801)

Ontdek het Nilo Basis Sky Blue overhemd: jouw stijlvolle keuze voor elke setting. Perfecte pasvorm met katoen-elastaan mix, ideaal voor de moderne man. Shop nu bij Tresanti!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Nilo Basis Overhemd van Katoen en Elastaan in Sky Blue

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Sky blue van Tresanti is de perfecte toevoeging aan de garderobe van de moderne man. Dit overhemd combineert moeiteloos chic met comfort, ideaal voor de man rond de 30 die waarde hecht aan zijn uitstraling.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit gaat met vrienden, het Nilo Basis overhemd is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Vervaardigd uit een mix van katoen en elastaan, biedt dit overhemd een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid. De subtiele Sky blue kleur zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits.

Stijlvol & Chic

Dit overhemd valt onder de categorie Stijlvol & Chic, wat betekent dat je verzekerd bent van een overhemd dat klasse uitstraalt. Het tijdloze ontwerp maakt het een essentieel stuk in de garderobe van elke man die er graag goed uitziet.

Perfecte Pasvorm

Met een ruime keuze aan boordmaten van 39 tot en met 45, is er voor elke man een Nilo Basis overhemd dat als gegoten zit. De slimme mix van katoen en elastaan zorgt ervoor dat het overhemd niet alleen comfortabel zit, maar ook de hele dag zijn vorm behoudt.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, staat het Nilo Basis overhemd garant voor kwaliteit en de laatste mode. Tresanti is bekend om zijn aandacht voor detail en dit overhemd is daar geen uitzondering op.

Kleur en Categorie

De kleur blauw is een klassieker en een must-have kleur in de garderobe van elke man. Dit overhemd is gecategoriseerd onder Lange mouw overhemden, waardoor het perfect is voor de overgang tussen seizoenen of voor die frissere zomerdagen.

Bestel Jouw Tresanti Overhemd Vandaag Nog!

Ben je klaar om je garderobe naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en bestel het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan in Sky blue. Met zijn perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit is dit overhemd een slimme investering voor elke man die er op zijn best uit wil zien.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Sky blue (TRSHZZ001 - 801)

Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Sky blue (TRSHZZ001 - 801)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen