Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Black (TRSHZZ001 - 300)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Black (TRSHZZ001 - 300)

Stijl & comfort in één: het Nilo Basis overhemd van Tresanti. Perfecte fit voor de moderne man, met een mix van katoen & elastaan. Ideaal voor werk & vrije tijd. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klassieke Elegantie van het Nilo Basis Overhemd

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Black (TRSHZZ001 - 300) van Tresanti is de perfecte toevoeging aan de garderobe van elke moderne man rond de 30 jaar. Dit overhemd combineert klassieke elegantie met een moderne twist, waardoor het een onmisbaar item is voor zowel een zakelijke als casual look.

Stijlvol en Veelzijdig

De overhemden van Tresanti staan bekend om hun stijlvolle ontwerp en uitstekende pasvorm. Het Nilo Basis overhemd is daarop geen uitzondering. Met zijn strakke zwarte kleur en subtiele glans is dit overhemd een echte blikvanger. Of u nu een belangrijke vergadering heeft of een avondje uit gaat, met dit overhemd ziet u er altijd chic uit.

Comfort Ontmoet Kwaliteit

Het comfort van de Nilo Basis overhemd is te danken aan de zorgvuldig geselecteerde mix van katoen en elastaan. Deze combinatie zorgt voor een zacht gevoel op de huid en biedt tegelijkertijd voldoende stretch voor optimale bewegingsvrijheid. De kwaliteit van het materiaal garandeert dat het overhemd zijn vorm behoudt, zelfs na meerdere wasbeurten.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een scala aan boordmaten, variërend van 38 tot 44, is er voor elke man een Nilo Basis overhemd dat als gegoten zit. De slimme snit zorgt ervoor dat het overhemd mooi aansluit op het lichaam, zonder te strak te zitten. Dit zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling, wat uw lichaamstype ook is.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Dit zwarte overhemd maakt deel uit van de nieuwe collectie van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn verfijnde en eigentijdse ontwerpen. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends en tegelijkertijd wilt investeren in tijdloze kwaliteit, dan is Tresanti het merk voor u. Ontdek de volledige collectie en vind het perfecte overhemd dat past bij uw persoonlijke stijl.

Bestel Uw Nilo Basis Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit essentiële overhemd toe aan uw garderobe. Bestel het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Black (TRSHZZ001 - 300) en ervaar zelf de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Kies voor een overhemd dat u niet alleen laat stralen, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen geeft bij elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Black (TRSHZZ001 - 300)

Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan Black (TRSHZZ001 - 300)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen