Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan White (TRSHZZ001 - 100)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan White (TRSHZZ001 - 100)

Stijl ontmoet comfort met het Tresanti Nilo Basis overhemd. Perfecte pasvorm door katoen-elastaan mix, ideaal voor elke gelegenheid. Mis deze must-have niet!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Nilo Basis Overhemd van Katoen en Elastaan White

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan White van Tresanti precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Klassieker met een Moderne Twist

Het Nilo Basis overhemd is een echte klassieker, maar dan met een moderne twist. De strakke witte kleur maakt het een veelzijdig item dat niet mag ontbreken in de garderobe van elke man. Het is perfect voor zowel een zakelijke meeting als een casual gelegenheid.

Optimaal Draagcomfort

Dankzij de zorgvuldige samenstelling van katoen en elastaan biedt het Nilo Basis overhemd een optimaal draagcomfort. Het elastaan zorgt voor een lichte stretch, waardoor het overhemd zich perfect vormt naar je lichaam zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met boordmaten variërend van 39 tot en met 45 is er voor elke man een passend Nilo Basis overhemd. Kies de maat die bij jou past en ervaar de perfecte pasvorm van Tresanti's overhemden.

Deel van de Nieuwe Collectie

Het Nilo Basis overhemd is onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti. Het staat symbool voor de stijlvolle en chique uitstraling waar het merk om bekend staat. Het is een onmisbaar item voor de man die er graag goed uitziet.

Combineer en Creëer

Combineer het Nilo Basis overhemd met een nette broek voor een zakelijke look of draag het met een jeans voor een meer casual uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit veelzijdige overhemd.

Bestel Jouw Tresanti Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit essentiële stuk toe aan jouw garderobe. Bestel het Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan White vandaag nog en stap stijlvol de deur uit, elke dag weer.

Ontdek de volledige collectie van Tresanti overhemden en laat je inspireren door de nieuwste trends en tijdloze designs.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan White (TRSHZZ001 - 100)

Nilo Basis overhemd van katoen en elastaan White (TRSHZZ001 - 100)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen