Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti TRESANTI ELOY Stretch pants with structure and subtle check pattern Dark blue (TRPAFE029 - 802)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TRESANTI ELOY Stretch pants with structure and subtle check pattern Dark blue (TRPAFE029 - 802)

Ontdek de TRESANTI ELOY, dé stretchbroek met klasse. Perfecte pasvorm, chic ruitpatroon, ideaal voor werk of avondje uit. Voel je stijlvol én comfortabel! Shop nu.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle TRESANTI ELOY Stretchbroek

Bent u op zoek naar een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de TRESANTI ELOY Stretchbroek met structuur en subtiel ruitpatroon in donkerblauw (TRPAFE029 - 802). Deze broek, ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert moeiteloos chic met comfort.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De ELOY broek van Tresanti is een toonbeeld van vakmanschap en stijl. De stretchstof zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid, terwijl de Europese maten L, XL en XXL ervoor zorgen dat u de perfecte pasvorm vindt. De subtiele ruit geeft een klassieke touch aan uw look, waardoor deze broek een must-have is voor elke garderobe.

Stijlvol & Chic

Deze donkerblauwe broek is niet alleen een stijlvolle keuze voor op kantoor, maar ook perfect voor een avondje uit. De fijne structuur en het subtiele ruitpatroon zorgen voor een chique uitstraling die naadloos aansluit bij de rest van uw garderobe. Combineer de ELOY broek met een net overhemd of een casual trui voor een onberispelijke look.

Ontdek Onze Nieuwe Collectie

De TRESANTI ELOY broek maakt deel uit van onze nieuwe collectie Broeken & Jeans. Ontdek de nieuwste trends en vul uw garderobe aan met de beste selectie van Broeken, Pantalons en Jeans van topmerk Tresanti. Of u nu op zoek bent naar een casual look of een outfit voor een chique gelegenheid, bij ons vindt u de perfecte match.

Details die Ertellen

De TRESANTI ELOY broek in de kleuren blauw en navy is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. De zorgvuldig gekozen stoffen en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat u zich de hele dag comfortabel voelt, terwijl u er tegelijkertijd op uw best uitziet.

Wacht niet langer en voeg deze essentiële TRESANTI ELOY Stretchbroek toe aan uw collectie. Shop nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TRESANTI ELOY Stretch pants with structure and subtle check pattern Dark blue (TRPAFE029 - 802)

TRESANTI ELOY Stretch pants with structure and subtle check pattern Dark blue (TRPAFE029 - 802)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen