Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti EDDY Fine knitted scarf (no logo) Navy (TRSCFE116 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

29,95 € 8,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti EDDY Fine knitted scarf (no logo) Navy (TRSCFE116 - 803)

Stijl ontmoet comfort met de EDDY Fijngebreide Sjaal van Tresanti. Een must-have marineblauwe klassieker, perfect voor elke moderne man. Bestel nu jouw tijdloze accessoire!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle EDDY Fijngebreide Sjaal van Tresanti

Ben je op zoek naar een stijlvolle accessoire die zowel functioneel als modieus is? De EDDY Fine knitted scarf (no logo) Navy (TRSCFE116 - 803) van Tresanti is de perfecte toevoeging aan de garderobe van de moderne man rond de 30 jaar. Deze sjaal combineert moeiteloos comfort met een verfijnde uitstraling.

Een Tijdloze Klassieker

Deze navy-kleurige sjaal is een tijdloze klassieker die bij elke outfit past. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual dagje uit, de EDDY sjaal is de ideale keuze. Het neutrale ontwerp zonder logo zorgt ervoor dat de sjaal moeiteloos te combineren is met andere kledingstukken en accessoires uit je garderobe.

Comfort en Kwaliteit

Gemaakt met oog voor detail, biedt de EDDY sjaal van Tresanti een uitzonderlijk comfort. De Europese maat 'One Size' zorgt ervoor dat deze sjaal iedereen past. De fijngebreide stof voelt zacht aan op de huid en biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen.

Ontworpen voor de Moderne Man

De EDDY sjaal is speciaal ontworpen met het oog op de moderne man. Het is een accessoire dat niet mag ontbreken in de nieuwe collectie van jouw favoriete sjaals. Met zijn veelzijdige navy kleur en hoogwaardige afwerking is deze sjaal een subtiele, maar onmisbare toevoeging aan elke outfit.

Ontdek Tresanti Sjaals

Als onderdeel van de categorie Accessoires, is de EDDY sjaal een voorbeeld van de kwaliteit en stijl die Tresanti te bieden heeft. Verken de volledige collectie en ontdek hoe je jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kunt tillen met de verfijnde accessoires van dit merk.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg de EDDY Fine knitted scarf toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti. Jouw zoektocht naar de perfecte sjaal eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
EDDY Fine knitted scarf (no logo) Navy (TRSCFE116 - 803)

EDDY Fine knitted scarf (no logo) Navy (TRSCFE116 - 803)

29,95 € 8,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen