Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti CUPIDO Big check overshirt Sky blue (TRSHIA387 - 801)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CUPIDO Big check overshirt Sky blue (TRSHIA387 - 801)

Ontdek de CUPIDO Big check overshirt in hemelsblauw van Tresanti. Stijlvol, comfortabel en de perfecte fit voor elke man. Maak een statement met Italiaanse finesse. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de CUPIDO Big check overshirt Sky blue van Tresanti

Zoek je een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de CUPIDO Big check overshirt Sky blue (TRSHIA387 - 801) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze overshirt is een perfecte mix van casual en netjes, waardoor hij ideaal is voor de moderne man.

Stijlvolle veelzijdigheid in de nieuwe collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, biedt de CUPIDO Big check overshirt een frisse kijk op de klassieke ruit. De sky blue kleur gecombineerd met subtiele multicolor accenten maakt deze overshirt een echte blikvanger. Het is een item dat niet mag ontbreken in de kledingkast van de modebewuste man.

Perfecte pasvorm voor elke man

Met maten variërend van S tot XXL, is er een perfecte pasvorm beschikbaar voor iedere man. De Europese maatvoering zorgt ervoor dat de overshirt comfortabel zit en mooi aansluit op het lichaam. Of je nu slank of breed gebouwd bent, de CUPIDO Big check overshirt is ontworpen om jouw figuur te complimenteren.

Combineer met Overhemden voor een complete look

Deze overshirt is niet alleen op zichzelf een sterk item, maar kan ook uitstekend gecombineerd worden met de overhemden van Tresanti. Draag hem over een effen overhemd voor een zakelijke afspraak, of combineer het met een T-shirt voor een casual uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Details die het verschil maken

De CUPIDO Big check overshirt is afgewerkt met oog voor detail. De kwaliteit van Tresanti zie je terug in de fijne stiksels, duurzame knopen en de zachte, maar stevige stof. Het is een item dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst zijn charme en kwaliteit behoudt.

Bestel jouw Tresanti overshirt vandaag nog

Ben je klaar om een statement te maken met je kledingkeuze? Kies dan voor de CUPIDO Big check overshirt Sky blue en voeg een stukje Italiaanse finesse toe aan je dagelijkse outfit. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti zelf.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CUPIDO Big check overshirt Sky blue (TRSHIA387 - 801)

CUPIDO Big check overshirt Sky blue (TRSHIA387 - 801)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen