Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti CORATO Shirt with organic pattern Multi (TRSHIA385 - 1000)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CORATO Shirt with organic pattern Multi (TRSHIA385 - 1000)

Steel de show met het Tresanti CORATO Shirt! Levendig multicolor, topkwaliteit en comfort voor elke man. Perfecte fit van S tot XXL. Jouw stijl, jouw statement. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige CORATO Shirt met organisch patroon Multi (TRSHIA385 - 1000)

Zoek je een shirt dat zowel stijlvol als uniek is? Het CORATO Shirt met organisch patroon Multi van Tresanti is een echte blikvanger die niet mag ontbreken in de garderobe van de moderne man. Dit overhemd is een perfecte mix van comfort en stijl, ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Uniek Design voor de Stijlbewuste Man

Met zijn opvallende multicolor organische patroon is het CORATO Shirt een item dat gegarandeerd hoofden doet draaien. Het overhemd is een toonbeeld van de nieuwe collectie van Tresanti, waarin innovatief design en draagcomfort samenkomen. Het is de perfecte keuze voor zowel een casual uitstraling als een meer geklede look.

Optimaal Draagcomfort in Elke Maat

Het CORATO Shirt is beschikbaar in Europese maten van S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden is. Kies de maat die jou als gegoten zit en ervaar het comfort van een shirt dat met aandacht voor detail is ontworpen.

Hoogwaardige Kwaliteit en Duurzaamheid

Als onderdeel van de Merken collectie van Tresanti, staat het CORATO Shirt synoniem voor kwaliteit. Gemaakt met oog voor duurzaamheid, zodat je niet alleen een shirt koopt dat er goed uitziet, maar ook een die bijdraagt aan een betere wereld.

Veelzijdigheid en Stijl

Of je nu op zoek bent naar een shirt voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, de korte mouw overhemden van Tresanti bieden veelzijdigheid en stijl. Het CORATO Shirt met zijn levendige multicolor patroon is een uitstekende keuze voor elke gelegenheid.

Bestel Jouw CORATO Shirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit unieke stuk toe aan jouw kledingcollectie. Ontdek de volledige Tresanti overhemden collectie en bestel jouw CORATO Shirt eenvoudig online bij Nieuw Nieuw. Met een paar klikken ben je verzekerd van een shirt dat stijl en comfort moeiteloos combineert.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CORATO Shirt with organic pattern Multi (TRSHIA385 - 1000)

CORATO Shirt with organic pattern Multi (TRSHIA385 - 1000)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen