Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Cava Shirt With Stripe Taupe (TRSHIA383 - 205)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Cava Shirt With Stripe Taupe (TRSHIA383 - 205)

Stijl ontmoet comfort met Tresanti's Cava Shirt Taupe. Perfect voor elke setting, het biedt een tijdloze look, optimale pasvorm en duurzaamheid. Upgrade je garderobe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Cava Shirt With Stripe Taupe van Tresanti

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel klasse uitstraalt als comfortabel zit? Dan is het Cava Shirt With Stripe Taupe (TRSHIA383 - 205) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is een must-have voor elke modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Overhemd Voor Elke Gelegenheid

Of je nu een zakelijke afspraak hebt of een casual uitje met vrienden, het Cava Shirt With Stripe Taupe is veelzijdig genoeg voor elke situatie. Het subtiele streepmotief en de beige kleur zorgen voor een tijdloze look die je moeiteloos combineert met andere kledingstukken.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Het overhemd is beschikbaar in Europese maten S, M, L, XL en XXL, waardoor er voor elke man een passende maat beschikbaar is. Dankzij de zorgvuldige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt het Cava Shirt van Tresanti een optimaal draagcomfort en een uitstekende pasvorm.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, weerspiegelt dit overhemd de laatste trends op modegebied. Het is niet zomaar een kledingstuk, maar een statement van goede smaak en zelfverzekerdheid. Bekijk de volledige collectie Overhemden van Tresanti en verrijk je garderobe met de nieuwste mode.

Kwaliteit Waar Je Op Kunt Vertrouwen

Tresanti staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Dit overhemd is daar geen uitzondering op. Het is vervaardigd uit premium materialen die niet alleen comfort bieden, maar ook duurzaamheid garanderen. Zo kun je keer op keer genieten van je Tresanti overhemd, zonder in te leveren op kwaliteit.

Bestel Jouw Tresanti Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de Cava Shirt With Stripe Taupe toe aan je kledingcollectie. Bestel eenvoudig en snel via onze website en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort die Tresanti te bieden heeft. Ontdek nu de veelzijdigheid van de lange mouw overhemden van Tresanti en maak een onvergetelijke indruk bij elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cava Shirt With Stripe Taupe (TRSHIA383 - 205)

Cava Shirt With Stripe Taupe (TRSHIA383 - 205)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen