Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BRODO Faded stripes overshirt Blue (TRSHHE367 - 800)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

149,95 € 44,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BRODO Faded stripes overshirt Blue (TRSHHE367 - 800)

Ontdek de BRODO Faded Stripes Overshirt Blue van Tresanti! Stijlvolle mix van shirt en jas, perfect voor elke gelegenheid. Kies jouw maat en upgrade je look.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BRODO Faded Stripes Overshirt Blue

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe die zowel casual als chic gedragen kan worden? Dan is de BRODO Faded Stripes Overshirt Blue van Tresanti precies wat u nodig heeft. Deze overshirt is een must-have voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een veelzijdige keuze uit de Nieuwe Collectie

Deze overshirt is een opvallend item uit onze nieuwe collectie. Het combineert het comfort van een overhemd met de robuustheid van een jas, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende weersomstandigheden en gelegenheden. Draag het over een T-shirt voor een casual uitstraling of combineer het met een nette broek voor een zakelijke look.

Kenmerken van de BRODO Faded Stripes Overshirt

De BRODO Faded Stripes Overshirt Blue is uitgevoerd in een stijlvolle blauwe kleur met een subtiel gestreept patroon. Het is beschikbaar in Europese maten L, M, XL en XXL, waardoor u altijd een maat vindt die perfect bij uw postuur past. Gemaakt van hoogwaardige materialen, staat dit overhemd garant voor comfort en duurzaamheid.

Combineer en Creëer

De BRODO Overshirt is niet alleen een topper binnen de categorie Overhemden, maar past ook uitstekend bij truien & vesten voor die extra laag op koelere dagen. Het is een veelzijdig kledingstuk dat u eindeloos kunt combineren.

Stijlvol & Chic

Deze overshirt straalt een stijlvolle en chique sfeer uit, waardoor het een uitstekende keuze is voor de man die zich wil onderscheiden. Het is een echte blikvanger binnen de categorie Stijlvol & Chic en zal ongetwijfeld complimenten opleveren.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg de BRODO Faded Stripes Overshirt Blue toe aan uw kledingcollectie. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti. Vind uw perfecte maat en kleed u in comfort en klasse.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BRODO Faded stripes overshirt Blue (TRSHHE367 - 800)

BRODO Faded stripes overshirt Blue (TRSHHE367 - 800)

149,95 € 44,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen