Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BOMBA Uni flannel overshirt Moss (TRSHHE373 - 907)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 35,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BOMBA Uni flannel overshirt Moss (TRSHHE373 - 907)

Ontdek de BOMBA Uni flannel overshirt Moss van Tresanti! Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Scoor nu jouw veelzijdige must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de BOMBA Uni flannel overshirt Moss

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel chic als casual gedragen kan worden? Dan is de BOMBA Uni flannel overshirt Moss van Tresanti precies wat je nodig hebt. Dit overshirt is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Mix van Stijl en Comfort

De BOMBA Uni flannel overshirt Moss is een veelzijdig kledingstuk dat je moeiteloos combineert met verschillende outfits. Draag het als een overhemd voor een smart casual look of over een T-shirt voor een meer ontspannen uitstraling. De groene kleur geeft een frisse touch aan je outfit en is makkelijk te combineren met andere kleuren in je garderobe.

Gemaakt voor de Moderne Man

Het overshirt is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het is gemaakt van hoogwaardige flannel stof die comfortabel aanvoelt en lang meegaat. De beschikbare boordmaten - 39, 41, 42, 43, 44, 45 - zorgen ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm vindt. Met de BOMBA Uni flannel overshirt Moss van Tresanti kies je voor kwaliteit en een tijdloze stijl.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Dit overshirt is onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en chique ontwerpen. De BOMBA Uni flannel overshirt Moss past perfect binnen de categorie Overhemden en is een must-have voor elke man die zijn garderobe wil verrijken met een veelzijdig kledingstuk.

Bestel Jouw BOMBA Uni flannel overshirt Moss Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg dit unieke overshirt toe aan je collectie. Of je nu gaat voor een casual dagje uit of een belangrijke zakelijke afspraak, met de BOMBA Uni flannel overshirt Moss van Tresanti kom je altijd goed voor de dag. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BOMBA Uni flannel overshirt Moss (TRSHHE373 - 907)

BOMBA Uni flannel overshirt Moss (TRSHHE373 - 907)

119,95 € 35,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen