Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BILIAN I Giftset initial hoodie and socks Light grey (TRCOHE010 - 201)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BILIAN I Giftset initial hoodie and socks Light grey (TRCOHE010 - 201)

Upgrade je look met de BILIAN I Giftset van Tresanti: de ultieme mix van stijl en comfort. Lichtgrijze hoodie en sokken, perfect passend, voor de trendy man. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle BILIAN I Giftset: Initial Hoodie en Sokken in Lichtgrijs

Zoek je een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan je garderobe? De BILIAN I Giftset initial hoodie en sokken Light grey (TRCOHE010 - 201) van Tresanti is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan comfort en kwaliteit.

Een Compleet Pakket voor de Trendbewuste Man

Deze giftset is meer dan zomaar een trui en sokken; het is een statement van stijl en comfort. De set is perfect voor de man die op zoek is naar een moeiteloze, maar toch verfijnde look. Behorend tot de Truien & Vesten categorie en de nieuwste collectie van Tresanti, biedt deze set een naadloze mix van mode en functionaliteit.

Perfecte Pasvorm en Kleur

De BILIAN I Giftset is verkrijgbaar in een veelzijdige lichtgrijze kleur die gemakkelijk te combineren is met de rest van je garderobe. Kies jouw Europese maat uit S, M, L, XL of XXL voor de perfecte pasvorm. Deze set valt onder de categorieën Accessoires en Truien & Vesten, wat betekent dat je niet alleen een stijlvolle hoodie krijgt, maar ook een paar hoogwaardige sokken om je look compleet te maken.

Hoogwaardige Materialen en Ontwerp

De BILIAN I hoodie is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit, wat je van Tresanti mag verwachten. De sokken zijn een subtiele, maar essentiële toevoeging die comfort bieden voor dagelijks gebruik. Samen vormen ze een onmisbaar duo in de garderobe van elke man.

Maak een Statement met Tresanti

Met deze giftset maak je niet alleen een statement van persoonlijke stijl, maar kies je ook voor de kwaliteit en het vakmanschap van Tresanti. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor het weekend of iets comfortabels voor thuis, deze set zal je niet teleurstellen.

Bestel Nu en Upgrade Je Stijl

Wacht niet langer en geef je garderobe een upgrade met de BILIAN I Giftset. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Jouw zoektocht naar de ideale casual outfit eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BILIAN I Giftset initial hoodie and socks Light grey (TRCOHE010 - 201)

BILIAN I Giftset initial hoodie and socks Light grey (TRCOHE010 - 201)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen