Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BASILIO Flower shirt with geo background Multi (TRSHHE338 - 1000)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

89,95 € 26,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BASILIO Flower shirt with geo background Multi (TRSHHE338 - 1000)

Verfris je look met het BASILIO Flower Shirt van Tresanti. Perfecte pasvorm, uniek multicolor design met geo touch. Ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle BASILIO Flower Shirt met Geo Achtergrond

Zoek je een manier om je garderobe op te frissen en tegelijkertijd een onuitwisbare indruk te maken? Kijk dan niet verder dan het BASILIO Flower shirt met geo achtergrond Multi (TRSHHE338 - 1000) van Tresanti. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Uniek Design voor de Moderne Man

Met zijn opvallende multicolor patroon, vermengd met tinten beige en oranje, is dit overhemd een echte blikvanger. Het is de perfecte keuze voor heren die hun persoonlijkheid willen uitdrukken zonder concessies te doen aan elegantie. De geo achtergrond voegt een extra dimensie toe aan het bloemenmotief, waardoor het shirt een moderne en chique uitstraling krijgt.

Perfecte Pasvorm voor Elk Figuur

De BASILIO Flower shirt is verkrijgbaar in verschillende boordmaten: 38, 40, 41 en 42, zodat je altijd een maat vindt die perfect bij jouw lichaamsbouw past. De snit en het ontwerp van het overhemd zorgen ervoor dat het comfortabel zit en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling geeft.

Veelzijdigheid en Comfort

Dit overhemd met lange mouwen is niet alleen een stijlvolle keuze voor formele gelegenheden, maar ook verrassend veelzijdig. Combineer het met een nette broek voor een chique look of draag het met een jeans voor een casual uitstraling. De hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail die Tresanti in elk overhemd legt, garanderen comfort en duurzaamheid.

Ontdek Tresanti en Meer

Als onderdeel van de categorie Stijlvol & Chic, staat het BASILIO Flower shirt symbool voor de kwaliteit en het vakmanschap waar Tresanti bekend om staat. Ontdek de volledige collectie van Tresanti en andere topmerken bij Nieuw Nieuw en vind het perfecte overhemd dat bij jouw stijl past.

Maak een Statement met Kleur en Stijl

Laat je niet beperken door conventionele kledingkeuzes. Het BASILIO Flower shirt met geo achtergrond brengt kleur in je leven en geeft je de vrijheid om je eigen stijl te definiëren. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BASILIO Flower shirt with geo background Multi (TRSHHE338 - 1000)

BASILIO Flower shirt with geo background Multi (TRSHHE338 - 1000)

89,95 € 26,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen