Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Beige (TRPAGA039 - 101)

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Beige (TRPAGA039 - 101)

Stijl ontmoet comfort met de BARRON Beige broek. Perfect voor elke gelegenheid, topkwaliteit van Tresanti. Scoor jouw veelzijdige must-have nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige BARRON Travel fabric trousers Beige

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan zijn de BARRON Travel fabric trousers Beige van Tresanti de perfecte keuze voor de moderne man rond de 30 jaar. Deze broek combineert moeiteloos stijl met functionaliteit, waardoor hij geschikt is voor zowel een casual als een chique gelegenheid.

Stijlvol & Chic

De BARRON Travel fabric trousers Beige vallen op door hun stijlvolle uitstraling. Ze zijn onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti en bieden een chique touch aan jouw garderobe. De beige kleur is veelzijdig en makkelijk te combineren met verschillende kleuren en stijlen overhemden of blazers, waardoor je altijd een onberispelijke look hebt.

Comfort en Kwaliteit

Deze pantalons zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontworpen met het oog op comfort. De Europese maten S, M, en XXL zorgen ervoor dat er voor elke man een passende maat beschikbaar is. De BARRON Travel fabric trousers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort, of je nu op reis bent of een drukke werkdag hebt.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, vertegenwoordigen deze broeken de laatste trends op het gebied van herenmode. Ze zijn een must-have voor de modebewuste man die waarde hecht aan zowel uitstraling als praktisch gemak. De categorie Broeken & Jeans van Tresanti staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze broek is daar geen uitzondering op.

Bestel Jouw BARRON Travel fabric trousers Beige Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met een broek die je bij elke gelegenheid kunt dragen? Kies dan voor de BARRON Travel fabric trousers Beige en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bestel nu en stap stijlvol de deur uit met Tresanti!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BARRON Travel fabric trousers Beige (TRPAGA039 - 101)

BARRON Travel fabric trousers Beige (TRPAGA039 - 101)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen