Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BALOO Small detail tie Ivory (TRTIHE316 - 102)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

39,95 € 11,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BALOO Small detail tie Ivory (TRTIHE316 - 102)

Voeg klasse toe met de BALOO Small detail tie Ivory van Tresanti. Tijdloos wit, perfecte pasvorm, voor elke gelegenheid. Bestel nu en verrijk je stijl!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle BALOO Small detail tie Ivory van Tresanti

Bent u op zoek naar een subtiele, maar stijlvolle toevoeging aan uw garderobe? De BALOO Small detail tie Ivory (TRTIHE316 - 102) is een onmisbaar accessoire voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Perfect voor zowel een zakelijke als een casual gelegenheid, deze das brengt een vleugje klasse naar elke outfit.

Klassiek Wit: Een Tijdloze Keuze

De kleur wit staat bekend om zijn veelzijdigheid en tijdloze aantrekkingskracht. De BALOO Small detail tie Ivory past moeiteloos bij verschillende overhemden en pakken, waardoor het de ideale keuze is voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling. Met de Europese maat 'One Size' is deze das een perfecte pasvorm voor iedereen.

Exclusief van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, staat de BALOO Small detail tie Ivory garant voor kwaliteit en stijl. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen, wat elke das tot een kunstwerk maakt.

Veelzijdig en Modieus

Of u nu naar kantoor gaat, een bruiloft bijwoont of een avondje uit plant, deze das uit de categorie Dassen en Accessoires is de perfecte aanvulling. Het subtiele patroon voegt een extra dimensie toe aan de das, zonder overweldigend te zijn.

Bestel Nu en Voeg Toe aan Uw Collectie

Wacht niet langer en voeg de BALOO Small detail tie Ivory toe aan uw collectie van onmisbare accessoires. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en stijl die Tresanti te bieden heeft. Uw garderobe is niet compleet zonder deze veelzijdige en stijlvolle das.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BALOO Small detail tie Ivory (TRTIHE316 - 102)

BALOO Small detail tie Ivory (TRTIHE316 - 102)

39,95 € 11,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen