Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BACO Small medallion tie Burgundy (TRTIHE321 - 602)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BACO Small medallion tie Burgundy (TRTIHE321 - 602)

Upgrade je stijl met de BACO Small medallion tie Burgundy van Tresanti. Een tijdloze das die klasse uitstraalt, perfect voor elke setting. Bestel nu en maak indruk!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BACO Small medallion tie Burgundy (TRTIHE321 - 602)

Zoek je een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die jouw persoonlijke stijl onderstreept? De BACO Small medallion tie Burgundy van Tresanti is de perfecte keuze voor de moderne man rond de 30 jaar. Deze das, met zijn rijke bordeauxrode kleur en subtiele patroon, is een echte blikvanger voor elke gelegenheid.

Een Accessoire van Klasse

De BACO Small medallion tie is meer dan zomaar een accessoire. Het is een statement van klasse en verfijning. Als onderdeel van de nieuwe collectie dassen van Tresanti, staat deze stropdas voor kwaliteit en Italiaanse elegantie. De Europese maat 'One Size' zorgt ervoor dat deze das bij iedereen past en bij elke outfit een unieke touch kan geven.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu naar kantoor gaat, een bruiloft hebt of een avondje uit plant, de BACO Small medallion tie Burgundy is veelzijdig inzetbaar. Combineer hem met een strakke pak voor een formele look of draag hem met een casual overhemd voor een smart-casual uitstraling. De bordeauxrode kleur is makkelijk te combineren en voegt een warme, rijke toon toe aan je outfit.

Gemaakt voor de Trendbewuste Man

Als onderdeel van de categorie accessoires van Tresanti, weet je dat je met de BACO Small medallion tie kiest voor een trendy product dat met zorg is ontworpen. Tresanti staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van een duurzame en stijlvolle keuze.

SEO en Gebruikerservaring

Voor de man die waarde hecht aan zijn online zoektocht naar de perfecte das, is de BACO Small medallion tie Burgundy geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met relevante zoekwoorden zoals 'dassen', 'accessoires', en 'Tresanti' ben je snel bij dit topstuk uit de nieuwe collectie van Tresanti beland.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je collectie. Bestel de BACO Small medallion tie Burgundy vandaag nog en laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Jouw stijl, jouw keuze, jouw Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BACO Small medallion tie Burgundy (TRTIHE321 - 602)

BACO Small medallion tie Burgundy (TRTIHE321 - 602)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen