Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ATZARA Checked trouser Dark brown (TRPAHA098 - 402)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ATZARA Checked trouser Dark brown (TRPAHA098 - 402)

Stijl ontmoet comfort met de ATZARA Checked Trouser. Perfecte slim fit voor elke man, ideaal voor werk of uitjes. Tijdloos design, makkelijk te stylen. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ATZARA Checked Trouser in Donkerbruin

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de ATZARA Checked Trouser Dark brown van Tresanti de perfecte keuze voor de moderne man rond de 30 jaar. Deze pantalon combineert moeiteloos chic met een casual twist, waardoor hij geschikt is voor zowel kantoor als een avondje uit.

Een Klassieke Touch met Tresanti

Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti, biedt de ATZARA trouser een tijdloos design met een moderne snit. De geruite stof in donkerbruine kleur geeft een klassieke touch, terwijl de slim fit pasvorm zorgt voor een hedendaagse uitstraling. Deze broek is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl en kwaliteit.

Perfecte Pasvorm voor Elk Postuur

Met Europese maten variërend van S tot XXL, is er voor iedereen een ATZARA trouser die als gegoten zit. Of je nu een slanke bouw hebt of breder gebouwd bent, deze broek accentueert je sterke punten en biedt tegelijkertijd comfort. De maatvoering zorgt ervoor dat je met gemak de juiste fit vindt.

Veelzijdigheid en Comfort

De ATZARA trouser is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar ook een praktische. De broek is onderdeel van de Nieuwe collectie en past perfect binnen de categorieën Merken, Pantalons, Broeken, Broeken & Jeans, en Stijlvol & Chic. Draag hem met een overhemd en colbert voor een zakelijke look, of combineer hem met een casual trui voor een ontspannen weekendstijl.

Kleur en Accessoires

De kleur bruin is veelzijdig en makkelijk te combineren met diverse kleuren en accessoires. Voeg een lederen riem toe of kies voor een stijlvol horloge om je outfit compleet te maken. De broek valt binnen de categorie Accessoires, wat betekent dat je hem met verschillende items kunt matchen voor een persoonlijke touch.

Bestel Jouw ATZARA Checked Trouser Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met deze veelzijdige en stijlvolle broek? Wacht dan niet langer en bestel de ATZARA Checked Trouser Dark brown vandaag nog. Met zijn perfecte pasvorm, tijdloze design en veelzijdige kleur is het de ideale keuze voor de eigentijdse man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ATZARA Checked trouser Dark brown (TRPAHA098 - 402)

ATZARA Checked trouser Dark brown (TRPAHA098 - 402)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen