Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti AFONSOWashed linen trouser Dark green (TRPAHA094 - 902)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti AFONSOWashed linen trouser Dark green (TRPAHA094 - 902)

Ontdek de stijlvolle AFONSOWashed linnen broek in donkergroen. Perfecte pasvorm, ademend linnen, ideaal voor elke gelegenheid. Scoor nu jouw mode-must-have bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de AFONSOWashed linnen broek in donkergroen

Ben je op zoek naar een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de AFONSOWashed linnen broek in donkergroen van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek combineert moeiteloos chic met casual, perfect voor de moderne man van rond de 30 die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak.

Een Nieuwe Toevoeging aan Jouw Garderobe

Als onderdeel van onze Nieuwe collectie, biedt deze broek een frisse kijk op de klassieke pantalon. Het is een item dat niet mag ontbreken in de garderobe van de modebewuste man. Met zijn trendy donkergroene kleur, is deze broek een echte blikvanger die je zowel naar het werk als tijdens een avondje uit kunt dragen.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De AFONSOWashed linnen broek is verkrijgbaar in Europese maten variërend van S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De broek valt onder de categorie Broeken & Jeans en is een toonbeeld van de stijlvolle en chique ontwerpen waar Tresanti om bekend staat.

Kwaliteit en Comfort

Deze broek is gemaakt van hoogwaardig gewassen linnen, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort en een uitstekende duurzaamheid. Linnen is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn ademende eigenschappen, ideaal voor de warmere dagen of voor een actieve dag op kantoor.

Veelzijdig en Modieus

Met de veelzijdige kleur groen kun je deze broek eenvoudig combineren met verschillende stijlen en kleuren. Of je nu gaat voor een klassiek wit overhemd of een casual T-shirt, de AFONSOWashed linnen broek in donkergroen is de perfecte basis voor elke outfit.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je garderobe. Bestel de AFONSOWashed linnen broek in donkergroen vandaag nog en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek onze categorie Broeken & Jeans en ontdek wat Tresanti nog meer voor jou in petto heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AFONSOWashed linen trouser Dark green (TRPAHA094 - 902)

AFONSOWashed linen trouser Dark green (TRPAHA094 - 902)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen