Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger T-shirt Timeless Teal (DM0DM17993 - CT0)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 34,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Timeless Teal (DM0DM17993 - CT0)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger met het T-shirt Timeless Teal. Een symbool van verfijning en kwaliteit. Kies voor stijl en kwaliteit vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger

Stap in een wereld waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan, en laat je meeslepen door het verhaal van een kledingstuk dat meer is dan alleen een item in je garderobe. Het T-shirt Timeless Teal van Tommy Hilfiger is een symbool van verfijning en een toonbeeld van de moderne man. Dit is niet zomaar een T-shirt; het is een ervaring, een levensstijl en een belofte van ongeëvenaarde kwaliteit.

De Essentie van Kwaliteit en Comfort

In een wereld die constant in beweging is, biedt het Timeless Teal T-shirt een ankerpunt van rust en betrouwbaarheid. De zachte stoffen en de nauwkeurige afwerking spreken boekdelen over de aandacht die Tommy Hilfiger besteedt aan comfort en duurzaamheid. Het is een kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan jouw levensstijl, of je nu een dag op kantoor doorbrengt of geniet van een vrije dag in de stad.

Een Iconische Uitstraling

Met zijn rijke kleurenpalet van blauw en groen, belichaamt het T-shirt Timeless Teal de frisheid en dynamiek van de moderne man. Het is een statement van zelfverzekerdheid en stijl, perfect voor de man die weet wat hij wil en dit met trots uitdraagt. De subtiele branding en het tijdloze design maken van dit T-shirt een veelzijdige aanvulling op elke outfit.

De Kracht van een Merk

Wanneer je kiest voor Tommy Hilfiger, kies je voor meer dan alleen een kledingstuk. Je kiest voor een erfgoed, een verhaal en een gemeenschap. Het is de belichaming van de Amerikaanse droom, toegankelijk gemaakt voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, stijl en authenticiteit. Het T-shirt Timeless Teal is een perfect voorbeeld van deze waarden, een product dat met trots de naam Tommy Hilfiger draagt.

Verbind je met de Wereld van Tommy Hilfiger

De nieuwe collectie van Tommy Hilfiger, waaronder het T-shirt Timeless Teal, nodigt je uit om deel uit te maken van iets groters. Het is een collectie die staat voor innovatie, duurzaamheid en stijl. Door te kiezen voor dit T-shirt, kies je niet alleen voor een item dat je garderobe verrijkt, maar ook voor een levensstijl die de waarden van duurzaamheid en verantwoordelijkheid omarmt.

Maak Vandaag Nog deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Laat dit het moment zijn dat je kiest voor verandering, voor stijl, voor kwaliteit. Het T-shirt Timeless Teal wacht op je, klaar om je garderobe naar een hoger niveau te tillen. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek de volledige collectie T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger. Laat je inspireren door de nieuwe collectie en vind het perfecte T-shirt dat bij jouw persoonlijke stijl past. Wacht niet langer, de wereld van Tommy Hilfiger staat voor je open.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Timeless Teal (DM0DM17993 - CT0)

T-shirt Timeless Teal (DM0DM17993 - CT0)

€ 34,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen