Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger T-shirt Timeless Teal (DM0DM09586 - CT0)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 29,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Timeless Teal (DM0DM09586 - CT0)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger met het T-shirt Timeless Teal. Kwaliteit, stijl en comfort in één. Ervaar het zelf en upgrade je garderobe vandaag nog! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien met de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger. Elk kledingstuk vertelt een verhaal, een verhaal van ongeëvenaarde kwaliteit, tijdloze elegantie en een vleugje moderne flair. Het T-shirt Timeless Teal is geen uitzondering op deze regel. Dit stuk is meer dan zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement, een belofte van het merk Tommy Hilfiger aan de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Tommy Hilfiger staat synoniem voor kwaliteit die je kunt voelen en een stijl die spreekt zonder woorden. Het T-shirt Timeless Teal is vervaardigd met oog voor detail, ontworpen om niet alleen vandaag de dag indruk te maken, maar ook morgen en ver daarna. De kleuren blauw en groen vermengen zich in een uniek patroon dat rust uitstraalt en tegelijkertijd energie geeft. Het is een kledingstuk dat je draagt en onmiddellijk voelt dat je klaar bent voor elke uitdaging die de dag brengt.

Een Nieuwe Definitie van Comfort

In de wereld van vandaag is comfort niet langer een luxe, maar een noodzaak. Het T-shirt Timeless Teal van Tommy Hilfiger is ontworpen met dit in gedachten. De zachte, ademende stof omarmt je huid op een manier die je bijna vergeet dat je iets draagt. Of je nu een dag op kantoor bent, een avond uit met vrienden, of gewoon geniet van een relaxte dag thuis, dit T-shirt past zich moeiteloos aan jouw levensstijl aan.

De Perfecte Match voor Elke Gelegenheid

De veelzijdigheid van het T-shirt Timeless Teal is ongekend. Gecombineerd met een casual jeans voor een dag in de stad, of onder een blazer voor die belangrijke zakelijke bijeenkomst, het past altijd. De beschikbare maten variëren van XS tot XXL, waardoor elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's en laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit die Tommy Hilfiger te bieden heeft.

Maak het Verschil met Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is niet zomaar een merk; het is een levensstijl, een statement. Het T-shirt Timeless Teal is een perfect voorbeeld van hoe mode en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een wereld waarin kwaliteit, comfort en stijl de boventoon voeren. Een wereld waar elke man de beste versie van zichzelf kan zijn, elke dag opnieuw.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met dit tijdloze stuk van Tommy Hilfiger. Laat je inspireren door de nieuwe collectie en ontdek hoe eenvoud, gecombineerd met een vleugje luxe, jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen. Ervaar het zelf en stap vandaag nog in de wereld van Tommy Hilfiger.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Timeless Teal (DM0DM09586 - CT0)

T-shirt Timeless Teal (DM0DM09586 - CT0)

€ 29,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen