Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger T-shirt Tickled Pink (DM0DM18649 - TIC)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 34,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Tickled Pink (DM0DM18649 - TIC)

Ontdek de kracht van zelfvertrouwen met het Tickled Pink T-shirt van Tommy Hilfiger. Maak vandaag nog jouw statement en straal in roze! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Kleur van Zelfvertrouwen met het Tickled Pink T-shirt van Tommy Hilfiger

Stap in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een uitdrukking van je persoonlijkheid en een weerspiegeling van je stemming. In deze wereld neemt het Tommy Hilfiger T-shirt Tickled Pink een bijzondere plaats in. Dit is niet zomaar een kledingstuk, het is een statement, een belofte van kwaliteit en stijl die je bij elke gelegenheid kunt dragen.

De Kracht van Roze

Roze is niet alleen een kleur; het is een symbool van durf en zelfvertrouwen. Het Tickled Pink T-shirt van Tommy Hilfiger, verkrijgbaar in maten XS tot XXL, belichaamt deze geest. Het is een uitnodiging om jezelf te zijn, om je eigen pad te volgen en om je niet te laten beperken door de verwachtingen van anderen. Dit T-shirt is meer dan alleen een onderdeel van je garderobe; het is een deel van je identiteit.

Een Stijl die Spreekt

De T-shirts & polo's collectie van Tommy Hilfiger staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze ontwerpen. Het Tickled Pink T-shirt is hierop geen uitzondering. Met zijn comfortabele pasvorm en de iconische branding is dit T-shirt een essentieel item dat niet in je kledingkast mag ontbreken. Het is perfect voor een casual dagje uit, maar ook geschikt voor meer formele gelegenheden wanneer gecombineerd met een blazer of een nette broek.

De Nieuwe Collectie Ontdekken

Het Tickled Pink T-shirt maakt deel uit van de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Deze collectie is een viering van individualiteit en diversiteit, met stukken die ontworpen zijn om elke man te laten stralen. Van ronde hals T-shirts tot polo's, elke categorie biedt iets unieks, iets dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Waarom Kiezen voor Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger is niet alleen een merk; het is een erfgoed, een deel van de moderne cultuur. Het kiezen voor een T-shirt van Tommy Hilfiger betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Het is een investering in jezelf, in hoe je je presenteert aan de wereld. Met een breed scala aan maten en de levendige kleur roze, biedt het Tickled Pink T-shirt voor ieder wat wils.

Maak Vandaag Nog Jouw Statement

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met het Tickled Pink T-shirt van Tommy Hilfiger. Dit is je kans om deel uit te maken van een beweging die mode ziet als een vorm van zelfexpressie. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van topmerken, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt. Laat je inspireren, durf te kiezen voor wat je echt wilt en maak een statement met elke outfit.

Ervaar de kwaliteit, de stijl en het comfort van het Tickled Pink T-shirt en ontdek hoe een eenvoudig kledingstuk je leven kan veranderen. Het is tijd om jezelf te laten zien, om te stralen in roze en om de wereld te laten zien wie je werkelijk bent. Tommy Hilfiger wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Tickled Pink (DM0DM18649 - TIC)

T-shirt Tickled Pink (DM0DM18649 - TIC)

€ 34,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen