Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger T-shirt Faded Olive (MW0MW10800 - L9F)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Faded Olive (MW0MW10800 - L9F)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger met het T-shirt Faded Olive. Een statement van klasse en stijl. Maak vandaag nog een statement en investeer in jezelf. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en voel je elke dag stijlvol en zelfverzekerd.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger

Stap in een wereld waar stijl en kwaliteit samenkomen met het T-shirt Faded Olive van Tommy Hilfiger. Dit kledingstuk is meer dan zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van klasse en een belichaming van een levensstijl die het alledaagse overstijgt. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de kern van Amerikaanse mode, biedt Tommy Hilfiger kleding die zowel tijdloos als onmiskenbaar modern is. Laat ons je meenemen op een reis door de unieke wereld van Tommy Hilfiger, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Uitstraling

Het T-shirt Faded Olive is niet zomaar een kledingstuk; het is een ervaring. Voel de zachte stof tegen je huid en merk hoe het je contouren perfect volgt zonder te knellen. De subtiele, groene kleur weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en brengt een vleugje elegantie in je dagelijkse outfit. Dit T-shirt is gemaakt voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en uitstraling, en die door hun kledingkeuze willen laten zien wie ze zijn.

Leef het Tommy Hilfiger Leven

Met het T-shirt Faded Olive van Tommy Hilfiger kies je niet alleen voor een kledingstuk, je kiest voor een levensstijl. Een leven waarin elk detail telt en waarin je jezelf op je best presenteert, of je nu een casual dagje uit hebt of een belangrijke zakelijke afspraak. Dit T-shirt, behorend tot de categorieën T-shirts & polo's, nieuwe collectie, en natuurlijk het iconische merk Tommy Hilfiger, is de perfecte vertegenwoordiger van een moderne, zelfbewuste man.

Maak een Statement

In een wereld vol vluchtige trends en voorbijgaande modes, staat het T-shirt Faded Olive als een baken van tijdloze stijl. Het vertegenwoordigt een man die weet wat hij wil en die kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit T-shirt is verkrijgbaar in maten variërend van S tot 3XL, waardoor het toegankelijk is voor elke man die zijn persoonlijke stijl naar een hoger niveau wil tillen.

Neem de Stap

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat Tommy Hilfiger voor jou kan betekenen. Het T-shirt Faded Olive is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een investering in jezelf en je uitstraling. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door de complete collectie van Tommy Hilfiger. Maak een statement, leef het leven en voel je elke dag opnieuw zelfverzekerd en stijlvol. Jouw nieuwe Tommy Hilfiger outfit wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Faded Olive (MW0MW10800 - L9F)

T-shirt Faded Olive (MW0MW10800 - L9F)

€ 39,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen