Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger T-shirt Dark Night Navy (DM0DM18649 - C1G)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 34,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Dark Night Navy (DM0DM18649 - C1G)

Ontdek de tijdloze elegantie van Tommy Hilfiger's Dark Night Navy T-shirt. Stijl, comfort en duurzaamheid in één. Maak vandaag nog jouw statement! Bezoek nieuw.com.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Tommy Hilfiger's T-shirt Dark Night Navy

In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze stijl: Tommy Hilfiger. Met een rijke historie van het creëren van kleding die zowel modern als klassiek is, brengt Tommy Hilfiger nu de Dark Night Navy T-shirt collectie naar voren, een toonbeeld van verfijning en comfort. Deze collectie is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van klasse die je bij elke gelegenheid kunt dragen.

Een Symbool van Verfijning

De Dark Night Navy T-shirt van Tommy Hilfiger is meer dan slechts een kledingstuk; het is een verlengstuk van de persoonlijkheid van de moderne man. Het straalt een subtiele elegantie uit die past bij elke gelegenheid, van een casual dag uit met vrienden tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst. De diepe navy kleur is zorgvuldig gekozen om veelzijdigheid en stijl te bieden, waardoor je moeiteloos kunt combineren met andere kledingstukken uit je garderobe.

Comfort Ontmoet Stijl

Tommy Hilfiger begrijpt dat comfort net zo belangrijk is als stijl. Daarom is de Dark Night Navy T-shirt vervaardigd met alleen de beste materialen, waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een genot om te dragen. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat je je op je best voelt, of je nu in beweging bent of ontspant na een lange dag.

Een Duurzame Keuze

In een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, staat Tommy Hilfiger aan de voorhoede met de Dark Night Navy T-shirt. Dit kledingstuk is niet alleen ontworpen om lang mee te gaan, maar het is ook geproduceerd met een oog op de toekomst, waardoor je een keuze maakt die goed is voor zowel je garderobe als de planeet.

Ontdek de Collectie

De Dark Night Navy T-shirt is slechts één onderdeel van de uitgebreide collectie van T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger. Elke T-shirt en polo is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit, waardoor je een breed scala aan opties hebt om je persoonlijke stijl uit te drukken. Van de klassieke ronde hals T-shirts tot de nieuwste items in de nieuwe collectie, Tommy Hilfiger biedt voor ieder wat wils.

De T-shirt Dark Night Navy (DM0DM18649 - C1G) is beschikbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor je de perfecte maat kunt vinden die bij jouw lichaamstype past. Met een focus op T-shirts & Polo's, biedt Tommy Hilfiger een diversiteit aan stijlen die elke man in staat stellen om zijn unieke smaak tot uitdrukking te brengen.

Maak Vandaag Nog Jouw Statement

Wacht niet langer om jouw garderobe te verrijken met de tijdloze elegantie van Tommy Hilfiger's Dark Night Navy T-shirt. Dit is jouw kans om een statement te maken met een kledingstuk dat stijl, comfort en duurzaamheid belichaamt. Bezoek nieuwnieuw.com en ontdek de veelzijdigheid en verfijning die Tommy Hilfiger te bieden heeft. Maak vandaag nog jouw keuze en ervaar de perfecte combinatie van modern design en klassieke elegantie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Dark Night Navy (DM0DM18649 - C1G)

T-shirt Dark Night Navy (DM0DM18649 - C1G)

€ 34,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen