Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger T-shirt Dark Night Navy (DM0DM17993 - C1G)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 34,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Dark Night Navy (DM0DM17993 - C1G)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger met het Dark Night Navy T-shirt. Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Investeer in jezelf en maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger

Stap in een wereld waar stijl en klasse samenkomen met het comfort van alledaags gebruik. Het T-shirt Dark Night Navy van Tommy Hilfiger is meer dan slechts een kledingstuk; het is een statement, een belichaming van kwaliteit en een toonbeeld van tijdloze mode. Dit stuk is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort.

Een Symbool van Verfijning

De donkere navy kleur van het T-shirt straalt een subtiele elegantie uit, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend met vrienden, dit T-shirt past naadloos in elke setting. Het is de veelzijdigheid die de moderne man zoekt in zijn garderobe, gecombineerd met de betrouwbaarheid van een gerenommeerd merk als Tommy Hilfiger.

Comfort Ontmoet Stijl

De zorgvuldige selectie van stoffen en de aandacht voor detail in het ontwerp zorgen ervoor dat dit T-shirt niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een genot om te dragen. De pasvorm is ontworpen om elke man te flatteren, ongeacht zijn lichaamstype, en biedt een comfortabele ervaring gedurende de hele dag. De kwaliteit van het materiaal garandeert dat dit T-shirt zijn vorm en kleur behoudt, wasbeurt na wasbeurt.

De Essentie van Mannenmode

Dit T-shirt vertegenwoordigt de essentie van wat mannenmode zou moeten zijn: ongecompliceerd, stijlvol en veelzijdig. Het is een perfecte aanvulling op de garderobe van elke man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt. Met een breed scala aan maten beschikbaar, van XS tot XL, is er een perfecte pasvorm voor iedereen. Het T-shirt Dark Night Navy is niet zomaar een kledingstuk, het is een investering in jezelf.

Ontdek de Collectie

Als onderdeel van de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger, gevonden in de categorieën T-shirts & polo's, is dit T-shirt een bewijs van de voortdurende toewijding van het merk aan kwaliteit, stijl en innovatie. Het is tijd om je garderobe te verrijken met kleding die spreekt van wie je bent en waar je voor staat.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Waarom wachten? Maak vandaag nog een stijlstatement met het T-shirt Dark Night Navy van Tommy Hilfiger. Laat zien dat je kiest voor kwaliteit, stijl en comfort. Bezoek nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van herenmode die ontworpen is met jou in gedachten. Laat dit T-shirt de start zijn van een garderobe die net zo uniek en tijdloos is als jijzelf.

Ervaar de perfectie van Tommy Hilfiger en laat je meenemen op een reis van stijl die nooit eindigt. Jouw nieuwe favoriete T-shirt wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Dark Night Navy (DM0DM17993 - C1G)

T-shirt Dark Night Navy (DM0DM17993 - C1G)

€ 34,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen