Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger T-shirt Classic Khaki (MW0MW10800 - RBL)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Classic Khaki (MW0MW10800 - RBL)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger T-shirts & polo's op Nieuwnieuw.com. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en maak vandaag nog jouw stijlstatement. Kies voor duurzaamheid en sluit je aan bij de Tommy Hilfiger familie. Bezoek Nieuwnieuw.com en on

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger

In de wereld van herenmode is er één merk dat synoniem staat voor tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit: Tommy Hilfiger. Met een rijke historie die teruggaat tot de jaren '80, heeft Tommy Hilfiger zich ontpopt als een icoon van de preppy lifestyle, geliefd bij mannen over de hele wereld. De collectie van T-shirts & polo's weerspiegelt deze erfenis, met stukken die zowel modern als klassiek zijn, perfect voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Wanneer je een Tommy Hilfiger T-shirt aantrekt, voel je meteen het verschil. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een ervaring. De T-shirt Classic Khaki belichaamt deze ervaring met zijn subtiele kleuren en verfijnde afwerking. Het is een stuk dat spreekt van zelfverzekerdheid zonder luidruchtig te zijn, van klasse zonder pretentie. Dit T-shirt is meer dan alleen een onderdeel van je garderobe; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid.

Elke Gelegenheid, Een Tommy Hilfiger

Of je nu een casual bijeenkomst hebt met vrienden of een formele gelegenheid op de planning staat, de T-shirt Classic Khaki is veelzijdig genoeg om elke situatie aan te kunnen. Gecombineerd met een jeans voor een relaxte look of onder een blazer voor een meer geklede uitstraling, dit T-shirt past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Het is deze veelzijdigheid die Tommy Hilfiger T-shirts een must-have maakt voor elke man die belang hecht aan zowel comfort als stijl.

Een Duurzame Keuze

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaamheid, staat Tommy Hilfiger vooraan met kleding die niet alleen mooi is, maar ook goed voor onze planeet. De T-shirt Classic Khaki is gemaakt met oog voor detail en respect voor het milieu, waardoor je niet alleen een stijlvolle, maar ook een verantwoorde keuze maakt.

Wordt Onderdeel van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor een Tommy Hilfiger T-shirt, word je onderdeel van een wereldwijde gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Het is een gemeenschap die begrijpt dat kleding meer is dan wat je draagt; het is een uitdrukking van wie je bent. Met elke collectie, elk seizoen, blijft Tommy Hilfiger innoveren en inspireren, altijd trouw blijvend aan die authentieke Amerikaanse stijl die het merk groot heeft gemaakt.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om jouw garderobe te verrijken met de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger. Ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's op Nieuwnieuw.com en vind het perfecte stuk dat jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt. Met een aanbod dat varieert van casual tot formeel, is er altijd een Tommy Hilfiger T-shirt dat bij jou past. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en voel het verschil van kwaliteit en klasse.

Laat deze kans niet liggen om deel uit te maken van iets bijzonders. Bezoek Nieuwnieuw.com en kies voor de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van Tommy Hilfiger. Jouw nieuwe favoriete T-shirt wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Classic Khaki (MW0MW10800 - RBL)

T-shirt Classic Khaki (MW0MW10800 - RBL)

€ 39,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen