Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Sweater Sleepy Blue (MW0MW21316 - CYW)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Sweater Sleepy Blue (MW0MW21316 - CYW)

Ontdek de tijdloze klasse van de Sweater Sleepy Blue van Tommy Hilfiger. Een investering in comfort en stijl. Waarom wachten? Bezoek Nieuwnieuw.com nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Sweater Sleepy Blue

Stel je een kledingstuk voor dat meer is dan alleen een deel van je garderobe. Een stuk dat een verhaal vertelt, een gevoel oproept, en je meeneemt op een reis door de wereld van ongeëvenaarde stijl en comfort. Dit is wat de Sweater Sleepy Blue van Tommy Hilfiger belichaamt. Een trui die niet alleen staat voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook een symbool is van de moderne man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als het gevoel van luxe.

Meer dan Gewoon een Trui

De Sweater Sleepy Blue is niet zomaar een kledingstuk. Het is een ervaring. Van het moment dat je het aantrekt, voel je de zachte stof tegen je huid, een omhelzing die comfort en vertrouwen uitstraalt. Het is een trui die je niet alleen warm houdt op kille dagen, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft, of je nu een casual dagje uit hebt of een belangrijke vergadering bijwoont.

De Uitstraling van Kwaliteit

In elke vezel van de Sweater Sleepy Blue voel je de kwaliteit en aandacht voor detail die kenmerkend zijn voor Tommy Hilfiger. Deze trui is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Een bewijs van je goede smaak en je waardering voor vakmanschap. Met deze trui laat je zien dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, voor kleding die niet alleen vandaag de dag, maar ook morgen en daarna nog steeds relevant is.

De Perfecte Aanvulling op Elke Garderobe

De Sweater Sleepy Blue past naadloos in elke garderobe, dankzij zijn veelzijdigheid en tijdloze ontwerp. Het is de perfecte aanvulling op zowel een casual outfit als een meer geklede look. Combineer het met een jeans voor een ontspannen weekendlook, of draag het over een overhemd voor een formele gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos, en altijd stijlvol.

Maak deel uit van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com, staat de Sweater Sleepy Blue symbool voor vernieuwing en frisheid. Het is een kans om je garderobe te verrijken met een stuk dat spreekt van persoonlijke groei en de wens om vooruit te gaan. Ontdek de volledige collectie van Truien & vesten en laat je inspireren door de laatste trends en tijdloze klassiekers.

Waarom Wachten?

De Sweater Sleepy Blue van Tommy Hilfiger is meer dan alleen een trui. Het is een investering in jezelf, in je comfort en in je stijl. Waarom zou je wachten om jezelf dit stukje luxe te gunnen? Bezoek nu Nieuwnieuw.com en ontdek wat deze trui en de rest van onze collectie voor jouw garderobe kan betekenen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een stukje tijdloze klasse aan je leven toe te voegen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sweater Sleepy Blue (MW0MW21316 - CYW)

Sweater Sleepy Blue (MW0MW21316 - CYW)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen