Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Vest Desert Sky (MW0MW22747 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Vest Desert Sky (MW0MW22747 - DW5)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger vesten. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en maak deel uit van de exclusieve Tommy Hilfiger familie. Verrijk je garderobe vandaag nog met het Vest Desert Sky! Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Kies v

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger Vesten

In de wereld van herenmode staat het merk Tommy Hilfiger symbool voor tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Het is een merk dat niet alleen kleding maakt, maar een levensstijl belichaamt. Een perfect voorbeeld van deze filosofie is het Vest Desert Sky (MW0MW22747 - DW5), een kledingstuk dat meer is dan alleen een onderdeel van je garderobe. Het is een statement, een expressie van wie je bent en waar je voor staat.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Tommy Hilfiger vesten zijn ontworpen met oog voor detail en een niet-aflatende toewijding aan kwaliteit. Het Vest Desert Sky is geen uitzondering. Gemaakt van de fijnste materialen, biedt het niet alleen comfort en duurzaamheid, maar ook een onmiskenbare stijl die je in elke situatie laat stralen. Of je nu een informele bijeenkomst bijwoont of een belangrijke zakelijke afspraak hebt, met dit vest maak je altijd de juiste indruk.

Een Symbool van Verfijning

Het dragen van een Tommy Hilfiger vest is meer dan een modekeuze; het is een teken van verfijning en een bewuste beslissing om voor kwaliteit te kiezen. Het Vest Desert Sky, beschikbaar in de kleur Navy en in maten variërend van S tot 3XL, is veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende outfits, waardoor het een essentieel onderdeel van je garderobe wordt. Het is niet alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid.

Tommy Hilfiger: Een Erfgoed van Innovatie en Stijl

Door te kiezen voor Tommy Hilfiger, kies je voor een merk met een rijke geschiedenis van innovatie en stijl. Elk kledingstuk, waaronder het Vest Desert Sky, is een bewijs van de toewijding van het merk aan uitmuntendheid. Als onderdeel van de nieuwe collectie Truien & Vesten, belichaamt dit vest alles waar Tommy Hilfiger voor staat: kwaliteit, stijl en een ongeëvenaard gevoel voor mode.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Het dragen van Tommy Hilfiger is meer dan alleen een modekeuze; het is een lidmaatschap van een exclusieve gemeenschap van mensen die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Het Vest Desert Sky is jouw kans om deel uit te maken van deze gemeenschap, om je te kleden in kleding die niet alleen goed aanvoelt, maar je ook goed laat voelen over je keuzes.

Verrijk je Garderobe Vandaag Nog

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met het Vest Desert Sky van Tommy Hilfiger. Dit is niet zomaar een aankoop; het is een investering in jezelf, in je stijl en in je toekomst. Bezoek nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek hoe dit vest en andere kledingstukken van Tommy Hilfiger je kunnen helpen om een onuitwisbare indruk te maken, waar je ook gaat. Maak vandaag nog de keuze voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Maak de keuze voor Tommy Hilfiger.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vest Desert Sky (MW0MW22747 - DW5)

Vest Desert Sky (MW0MW22747 - DW5)

€ 129,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen