Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky (FM0FM05137 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky (FM0FM05137 - DW5)

Ontdek de ultieme zomerstijl met Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky. Comfort, kwaliteit en stijl in één. Maak je zomer onvergetelijk met deze must-have accessoire.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Zomer met Tommy Hilfiger Slippers

De zomer roept beelden op van zonovergoten stranden, ontspannen weekenden en het ultieme gevoel van vrijheid. In deze tijden van ongekende mogelijkheden is het essentieel om kleding te kiezen die niet alleen comfort biedt, maar ook een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Hier introduceert Tommy Hilfiger, een merk synoniem met tijdloze stijl en kwaliteit, de perfecte zomeraccessoire: de Slippers Desert Sky.

Voel de Vrijheid, Elke Stap

Stel je voor dat je langs het strand loopt, de zachte zandkorrels voelend onder de soepele zool van je slippers. De Slippers Desert Sky van Tommy Hilfiger zijn ontworpen om een naadloze overgang te bieden van de drukte van het dagelijks leven naar de ontspannen sfeer van de zomer. Met een kleurenpalet geïnspireerd door de marine, brengen deze slippers de essentie van de oceaan naar elke stap die je zet.

Een Symbool van Verfijnde Casualheid

In de wereld van herenmode is het vinden van het juiste evenwicht tussen comfort en stijl vaak een uitdaging. De Slippers Desert Sky, beschikbaar in de maten 41 tot en met 46, belichamen de oplossing voor deze uitdaging. Ze zijn niet alleen een toonbeeld van comfort, maar ook van de verfijnde casualheid die kenmerkend is voor Tommy Hilfiger. Deze slippers zijn het perfecte accessoire voor elke zomeroutfit, of je nu kiest voor een dag aan het strand of een casual avond uit.

De Keuze van de Moderne Man

De moderne man is voortdurend op zoek naar kwaliteit, stijl en functionaliteit in zijn garderobe. De Slippers Desert Sky voldoen aan al deze criteria. Ze zijn een essentieel onderdeel van de Tommy Hilfiger badmodecollectie, een collectie die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en kwalitatieve materialen. Deze slippers zijn niet alleen een statement op het gebied van mode, maar ook een belofte van duurzaamheid en comfort.

Maak Jouw Zomer Onvergetelijk

De zomer is het seizoen van avontuur, ontspanning en het creëren van herinneringen. Met de Slippers Desert Sky van Tommy Hilfiger aan je voeten ben je klaar om elk moment te omarmen. Of je nu geniet van een zonsondergang aan het strand of een barbecue met vrienden, deze slippers zijn jouw trouwe metgezel.

Wacht niet langer en geef je zomerse garderobe de upgrade die het verdient. Ontdek de volledige Tommy Hilfiger badmodecollectie en vind de perfecte match voor jouw persoonlijke stijl. Laat deze zomer een verlengstuk zijn van je persoonlijkheid met Tommy Hilfiger.

Beleef de zomer zoals nooit tevoren. Stap in de wereld van comfort, stijl en vrijheid met de Slippers Desert Sky. Jouw avontuur begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slippers Desert Sky (FM0FM05137 - DW5)

Slippers Desert Sky (FM0FM05137 - DW5)

€ 39,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen