Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky (FM0FM05029 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 44,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky (FM0FM05029 - DW5)

Ontdek de zomerse essentie met Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky. Comfort en stijl komen samen voor de moderne man. Bestel nu op Nieuwnieuw.com Herenmode en geniet van vakantie vibes! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Zomer met Tommy Hilfiger Slippers

In de wereld van herenmode is er een ongeschreven regel die zegt dat comfort en stijl hand in hand gaan. In deze geest introduceert Nieuwnieuw.com Herenmode een essentieel element voor de moderne man: de Slippers Desert Sky van Tommy Hilfiger. Deze slippers zijn niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; ze zijn een statement van ontspannen elegantie en ongeëvenaard comfort.

Een Symbool van Vakantie en Vrijheid

De zomer roept beelden op van zonovergoten stranden, lange avonden en de vrijheid om te genieten van het leven. De Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky belichamen deze geest met hun stijlvolle ontwerp en de diepe navy kleur die de essentie van de oceaan weerspiegelt. Ze zijn het perfecte accessoire voor elke zomerse gelegenheid, van een dag aan het strand tot een informele barbecue met vrienden.

Comfort Ontmoet Kwaliteit

Bij het ontwerpen van deze slippers heeft Tommy Hilfiger geen compromissen gesloten op het gebied van comfort en kwaliteit. De zorgvuldig geselecteerde materialen en de nauwgezette afwerking zorgen ervoor dat je voeten de hele dag door van optimaal comfort genieten. Of je nu door de stad wandelt of geniet van een rustige dag thuis, deze slippers zullen je beste metgezel zijn.

Stijl Die Spreekt

De Slippers Desert Sky zijn meer dan alleen een paar schoenen; ze zijn een uiting van persoonlijke stijl en voorkeur. Met hun klassieke ontwerp en subtiele details voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke casual outfit. Ze zijn een bewijs van de man die waarde hecht aan zowel comfort als uitstraling, en die niet bang is om zijn individualiteit te tonen.

Een Duik in de Wereld van Tommy Hilfiger Badmode

De Slippers Desert Sky zijn slechts een voorproefje van wat Tommy Hilfiger te bieden heeft op het gebied van badmode en zomeraccessoires. Door te kiezen voor dit merk, kies je voor een wereld van kwaliteit, stijl en innovatie. Elk product is ontworpen met oog voor detail en een diep begrip van wat de moderne man nodig heeft om zich zowel comfortabel als stijlvol te voelen.

Maak Jouw Zomer Compleet

De zomer is het seizoen van mogelijkheden, van nieuwe avonturen en onvergetelijke momenten. Met de Slippers Desert Sky van Tommy Hilfiger aan je voeten ben je klaar om elk moment ten volle te beleven. Ze zijn niet alleen een toevoeging aan je zomergarderobe, maar een investering in je comfort en uitstraling.

Wacht Niet Langer

Deze slippers zijn meer dan slechts een modeaccessoire; ze zijn een essentieel onderdeel van de zomerervaring voor elke man. Met beperkte voorraden beschikbaar, is het moment om toe te slaan nu. Verzeker jezelf van een zomer vol comfort en stijl door jouw paar Tommy Hilfiger Slippers Desert Sky vandaag nog te bemachtigen op Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak de stap naar een zomer waarin elke dag voelt als een vakantie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slippers Desert Sky (FM0FM05029 - DW5)

Slippers Desert Sky (FM0FM05029 - DW5)

€ 44,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen