Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Schoenen White (FM0FM05058 - YBS)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Schoenen White (FM0FM05058 - YBS)

Ontdek de tijdloze elegantie van Tommy Hilfiger schoenen bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Stap in stijl en comfort met de Schoenen White (FM0FM05058 - YBS) - een statement van klasse en verfijning voor de moderne man. Bezoek ons nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Tommy Hilfiger Schoenen

Stap in een wereld waar stijl en comfort samenkomen met de nieuwste collectie schoenen van Tommy Hilfiger, exclusief verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Deze collectie, een toonbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail, belichaamt de essentie van moderne mannelijkheid en verfijning. De Schoenen White (FM0FM05058 - YBS) zijn meer dan zomaar een paar schoenen; ze zijn een statement van klasse en een ode aan de man die weet wat hij wil.

Een Symbool van Verfijning

Tommy Hilfiger, een merk synoniem met onberispelijke stijl, heeft wederom een collectie gecreëerd die de grenzen van de herenmode verlegt. De witte schoenen uit deze collectie zijn niet alleen een toonbeeld van elegantie, maar ook van de durf om anders te zijn. Ze zijn ontworpen voor de man die zijn persoonlijke stijl met vertrouwen uitdraagt, voor wie mode meer is dan kleding, het is een levenswijze.

Naadloze Overgang van Dag naar Nacht

Deze schoenen zijn de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag op kantoor hebt, een middag uit met vrienden, of een formele avondgelegenheid, de Schoenen White (FM0FM05058 - YBS) zorgen ervoor dat je altijd op je best bent. Hun veelzijdigheid is ongeëvenaard, waardoor ze een onmisbaar item in je garderobe zijn.

Exclusiviteit en Comfort

De schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ongekend comfort. Gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en een oog voor detail dat kenmerkend is voor Tommy Hilfiger, bieden ze een loopervaring die zowel luxueus als aangenaam is. Beschikbaar in maten 41 tot 46, is er een perfecte pasvorm voor elke man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort.

Een Uitnodiging tot Verfijning

De Schoenen White (FM0FM05058 - YBS) zijn meer dan zomaar een accessoire; ze zijn een investering in je persoonlijke stijl en uitstraling. Met hun tijdloze ontwerp en superieure kwaliteit zijn ze een symbool van goede smaak en een verfijnde levensstijl. Beschikbaar in de categorieën Casual schoenen, Merken, Schoenen, Nieuwe collectie, en natuurlijk onder de vlag van Tommy Hilfiger, vertegenwoordigen ze het beste van wat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een stukje van de Tommy Hilfiger magie in je leven te brengen. De Schoenen White (FM0FM05058 - YBS) zijn niet alleen een paar schoenen, maar een belofte van kwaliteit, stijl, en een ongeëvenaarde mode-ervaring. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek de perfecte aanvulling op je garderobe. Jouw reis naar een verfijnder, stijlvoller leven begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Schoenen White (FM0FM05058 - YBS)

Schoenen White (FM0FM05058 - YBS)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen