Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Well Water / White (MW0MW34756 - 0G0)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Well Water / White (MW0MW34756 - 0G0)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger Polo's. Maak een statement met kwaliteit en stijl. Verrijk je garderobe vandaag nog op Nieuwnieuw.com.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger Polo's

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van je persoonlijkheid en waarden. In de wereld van herenmode staat Tommy Hilfiger synoniem voor tijdloze elegantie en kwaliteit, een merk dat heren helpt hun ware zelf te uiten door middel van kleding die zowel klassiek als modern is. De Polo Well Water / White (MW0MW34756 - 0G0) is een perfect voorbeeld van deze filosofie, een kledingstuk dat zowel veelzijdigheid als distinctie uitstraalt.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Klasse

Elke man die waarde hecht aan zijn uiterlijk weet dat de juiste outfit het verschil kan maken. Een Tommy Hilfiger polo is meer dan gewoon een kledingstuk; het is een statement van verfijning en zelfvertrouwen. De Polo Well Water / White is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, ontworpen om niet alleen stijl maar ook comfort te bieden. Of je nu een casual bijeenkomst bijwoont of een formele gelegenheid, deze polo verzekert je van een uitstraling die zowel moeiteloos als indrukwekkend is.

De Perfecte Mix van Kleur en Comfort

De kleurencombinatie van blauw en wit in de Polo Well Water / White biedt een frisse en levendige uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. Deze polo, beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, garandeert een ideale pasvorm voor elke man. Het is een kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan jouw persoonlijke stijl, of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede stijl met een chino. De categorie T-shirts & Polo's van Tommy Hilfiger biedt een breed scala aan opties voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als comfort.

Maak een Statement met Tommy Hilfiger

De keuze voor Tommy Hilfiger is een keuze voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. De Polo Well Water / White is niet alleen een reflectie van deze waarden, maar ook een toevoeging aan de garderobe van de man die zich bewust is van zijn uitstraling en de impact daarvan op zijn omgeving. Het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in de manier waarop je de wereld tegemoet treedt.

Ontdek de Nieuwe Collectie Vandaag

Wacht niet langer en ontdek wat Tommy Hilfiger voor jou in petto heeft. De Polo Well Water / White, samen met de gehele nieuwe collectie, wacht op je om ontdekt te worden. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit die Tommy Hilfiger te bieden heeft en maak een keuze die niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je uitstraling naar een hoger niveau tilt. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Well Water / White (MW0MW34756 - 0G0)

Polo Well Water / White (MW0MW34756 - 0G0)

€ 99,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen